Quantcast

Ο «Χιονάνθρωπος» στη μεγάλη οθόνη

Ο Χιονάνθρωπος, η ταινία που βασίζεται στο ομότιτλο μπεστ σέλερ του Jο Nesbo, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου.

To πολυαναμενόμενο θρίλερ του Τόμας Άλφρεντσον («Κι ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι», «Άσε το κακό να μπει»), σε παραγωγή Μάρτιν Σκορσέζε, συνιστά την καλύτερη είδηση για τους εκατομμύρια φανς του βασιλιά της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας Jo Nesbo.

Στον ρόλο του ντετέκτιβ Χάρι Χόλε ο διάσημος ηθοποιός Μάικλ Φασμπέντερ και στο πλευρό του η ταλαντούχα Ρεμπέκα Φέργκιουσον.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΟΝΙ

Ένα αγοράκι ξυπνά και αναζητά τη μητέρα του. Όμως στο σπίτι δεν είναι κανείς και στον κήπο τους ανακαλύπτει έναν χιονάνθρωπο με το αγαπημένο φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στον λαιμό του.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ

Καθώς ο Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνά τους, ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων.

Όταν διαπιστώνουν την εξαφάνιση και άλλης μιας γυναίκας, οι χειρότερες υποψίες του Χάρι Χόλε επιβεβαιώνονται: για πρώτη φορά στην καριέρα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν σίριαλ κίλερ που παίζει στην έδρα του.

Σκηνοθεσία: Τόμας Άλφρεντσον

Ηθοποιοί: Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Μάικλ Φασμπέντερ, Βαλ Κίλμερ, Κλοέ Σεβινί, Τζ. Κ. Σίμονς, Τζέιμι Κλέιτον, Σαρλότ Γκένσμπουργκ, Τζέιμς Ντ΄Αρσί, Τόμπι Τζόουνς.

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR