Quantcast
Hollander

Το hostel “The Hollander” ενισχύει την αλληλεπίδραση των επισκεπτών του στο Instagram

Το hostel The Hollander στο Σικάγο, καινοτομεί ψηφιακά, αφού οι επισκέπτες του ενθαρρύνονται να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσω του Instagram, πριν ακόμη από τη διαμονή τους.

Με την υποστήριξη του Grupo Habita, είναι το πρώτο ξενοδοχείο που θα διευκολύνει το Πρόγραμμα Κοινωνικής Παραμονής του Μεξικού που επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδέονται στο Instagram πριν από την άφιξή τους. «Η ενσωμάτωση του The Hollander με τα social media “σφυρηλατεί” μια κοινότητα όπου οι πιο ενεργοί ψηφιακά ταξιδιώτες μπορούν να συνδέονται και να μοιράζονται τις περιπέτειές τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους», δήλωσε η ομάδα.

Το εσωτερικό του The Hollander σχεδιάστηκε από τα γαλλικά στούντιο Ciguë και Delordinaire και η εμφάνισή του δίνει έμφαση στις επιφάνειες και στις βιομηχανικές λεπτομέρειες. Έτσι, δημιουργείται μια «χαλασμένη», chic αισθητική. Το hostel προσφέρει τόσο ιδιωτικά, όσο και κοινόχρηστα δωμάτια σε ένα πενταόροφο κτίριο του 1905, στο Wicker Park. Οι σχεδιαστές επέλεξαν να αφαιρέσουν το χρώμα στους τοίχους του lobby, εκθέτοντας τα τούβλα και μια βιομηχανική υφή.

 

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR