Quantcast

Οι Dolce&Gabbana θα στολίσουν το δέντρο τους στα Harrods

Ο Stefano Gabbana και ο Domenico Dolce, σαν γνήσιοι Ιταλοί,  λατρεύουν τις παραδόσεις και η αγαπημένη τους παράδοση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τα Χριστούγεννα.

Κάθε χρόνο, το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο των Dolce&Gabbana, αποτελεί θέμα συζήτησης και για φέτος τα Χριστούγεννα αποφάσισαν να μεταφέρουν την μαγεία των γιορτών στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στα πολυκαταστήματα Harrods.

Έτσι σε συνεργασία με το γνωστό εμπορικό, θα στολίσουν στην είσοδο ένα επιβλητικό δέντρο, το οποίο θα υποδέχεται τους καταναλωτές κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών, ενώ ο τέταρτος όροφος των Harrods, θα μετατραπεί σε μια Ιταλική πιάτσα, γεμάτη με προϊόντα του ιταλικού διδύμου, όπως κομμάτια από τις ready to wear συλλογές, κοσμήματα και αξεσουάρ, τόσο για τους άντρες και τις γυναίκες, όσο για τα μικρά παιδιά.

Για τα Harrods, δεν είναι η πρώτη φορά που αναθέτουν σε κάποιο brand, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, καθώς παρόμοια δράση έχει πραγματοποιηθεί πέρυσι με την Burberry, ενώ το 2015 το στολισμό είχε αναλάβει η Samsung.

 

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR