Quantcast

Delectus collection: Η σχεδιαστική ομάδα της Tsiklioti καινοτομεί

Η εταιρεία custom made επίπλων Tsiklioti“, αναγνωρίζοντας την ανάγκη κατασκευής επίπλων με ταυτότητα, δημιουργεί έπιπλα με βάση τη δική σας καθοδήγηση. Με τη νέα συλλογή Delectus μπορεί ο καθένας να επιλέξει τη καταλληλότερη καρέκλα για το χώρο του, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.

Έχοντας ως δεδομένη την ποιότητα της κατασκευής, το μυστικό της συλλογής βρίσκεται στο τρόπο επιλογής των μοντέλων.

Αρχικά επιλέγεις το μοντέλο της καρέκλας, στη συνέχεια τη βάση της (από ξύλο ή μέταλλο), το ύφασμα και το χρώμα της βάσης, μέσα από μια τεράστια γκάμα χρωμάτων και υλικών. Με αυτό το τρόπο μπορείς να δημιουργήσεις πάνω από 90.000 συνδυασμούς!

Έτσι, η καρέκλα σαν αντικείμενο αποκτά χαρακτήρα, κατασκευάζεται σε συνάρτηση με τη προσωπικότητας και την φαντασία του πελάτη και το ίδιο το προϊόν μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης (industrial design, luxury, contemporary, midcentury) απλά επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά.

Η ιδέα προέκυψε βάση των αναγκών που δημιουργούνται στο design σήμερα, καθώς η ζήτηση προϊόντων τα οποία πρέπει  να προσαρμόζονται σε διάφορα interiors αλλά να κρατάνε την ποιότητα στη κατασκευή, οδήγησε τη σχεδιαστική ομάδα της Tsiklioti στη συγκεκριμένη πρωτότυπη προσέγγιση.

Όλη η συλλογή Delectus παρουσιάζεται στο νέο επίσημο κατάλογο της εταιρείας αλλά και σε 3d μορφή, δίνοντας τη δυνατότητα σε σχεδιαστικά γραφεία να πειραματίζονται με τις απεριόριστες επιλογές για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.

H Delectus collection ( Chapter I ,  chairs) είναι το 1ο κεφάλαιο από μια τεράστια custom συλλογή 10 κεφαλαίων που θα ακολουθήσει από την Tsiklioti. Αναμένουμε το 2ο κεφάλαιο τον ερχόμενο Νοέμβριο με άλλες 90.000 λύσεις από σκαμπό μπαρ…

Ζήστε την εμπειρία εδώ.

 

More Stories
https hypebeast.com image 2024 03 loewe crafted world fashion retrospective shanghai exhibition centre 2 (1)
Crafted World: Μια έκθεση αφιερωμένη στην πλούσια κληρονομιά της LOEWE
DIDÉE.GR