Ιδιωτικότητα και θέα στο OS House

Με σκοπό να μεγιστοποιήσει τη θέα και την ιδιωτικότητα, το OS House τοποθετείται στην κορυφή ενός οικοπέδου στο Sao Paolo. Η δομή του αποτελείται από μια σειρά laminate ξύλινων στηλών που βρίσκονται κατά μήκος των τοίχων και της οροφής. Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπουν στο φως να διεισδύει, παρέχοντας ταυτόχρονα μικρές απόψεις από το περιβάλλον τοπίο. Το σπίτι χωρίζεται σε δύο παράλληλα τμήματα που συνδέονται με μια αίθουσα εισόδου, ενώ καθένα από αυτά παρέχει μια διαφορετική λειτουργία. Στο ένα φιλοξενούνται οι master σουίτες και τα δωμάτια φιλοξενίας και στο άλλο βρίσκεται η κουζίνα, το καθιστικό, η τραπεζαρία, μια αίθουσα τηλεόρασης και το spa. Έχει περικυκλωθεί από και συρόμενες, γυάλινες πόρτες, με τη δημόσια πτέρυγα να ανοίγει σε μια σκεπαστή βεράντα, που παρέχει πρόσβαση στην πισίνα και το σολάριουμ.

Φωτογραφίες: Fernando Guerra / Jacobsen Arquitetura

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE