Ρετιρέ στη Βαρκελώνη με άπλετο φυσικό φως

Η interior designer Susanna Cots σχεδίασε εκ νέου το εσωτερικό του συγκεκριμένου ρετιρέ στη Βαρκελώνη, εστιάζοντας πρώτα στην ενσωμάτωση του φυσικού φωτός στο χώρο. Εγκατέστησε λοιπόν, μεγάλα παράθυρα δίπλα στο αίθριο και μπροστά στο δρόμο. Ο χώρος αναδιαμορφώθηκε πλήρως και πήρε μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Σε όλο το εσωτερικό, οι λευκοί τοίχοι και οι οροφές συνδυάζονται με δάπεδα ανοιχτού ξύλου και μαύρες λεπτομέρειες, με σκοπό να δημιουργήσουν μια αρμονική αντίθεση. Οι συρόμενες, γυάλινες πόρτες από το δάπεδο έως την οροφή παρέχουν πρόσβαση από το καθιστικό στη βεράντα, διευρύνοντας το χώρο διαβίωσης. Η εκπληκτική κουζίνα είναι εν μέρει καλυμμένη από μια συρόμενη, γυάλινη πόρτα που ανοίγει μέχρι το σαλόνι ή κλείνει για μια πιο «ζεστή» αίσθηση.

Πηγή: Design-milk.com

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE