Quantcast

Le Roch Hotel & Spa: Η απόλυτη γαλλική φινέτσα στο κέντρο του Παρισιού

Το Le Roch Hotel & Spa βρίσκεται στο γραφικό και ρομαντικό Παρίσι, ενώ συμφωνεί με την πολυτελή αισθητική της γαλλικής πρωτεύουσας. Πιο συγκεκριμένα, το άνετο και υψηλής άποψης κατάλυμα είναι τοποθετημένο στην ιστορική διεύθυνση Rue Saint-Roch του Παρισιού.

Ανάμεσα στα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι πως βρίσκεται κρυμμένο στη γειτονιά Saint Honoré, γεγονός που επιτρέπει να ξεφύγετε από τη φασαρία της πόλης. Επικεντρωμένο σε ένα είδος κλασικής πολυτέλειας, το Le Roch προσφέρει τη δυνατότητα εξερεύνησης του εσωτερικού εαυτού του καθενός, αφού είναι ένα ήρεμο κατάλυμα που όμως δεν υστερεί σε παροχές. είτε Παράλληλα, μέσα στο ξενοδοχείο μπορεί κανείς να ανακαλύψει ένα άψογο μενού αλλά και το καινοτόμο spa.

Everywhere you turn, you’re surrounded by rich colors, plush textures, and metallic accents done in a contemporary kind of way.

Όσον αφορά το σχεδιασμό, η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, Sarah Lavoine, δημιούργησε ένα χώρο μεγάλο και πολυτελή, χωρίς όμως να φαίνεται υπερβολικός. Πλούσια χρώματα, βελούδινα υφάσματα και μεταλλικές προθέσεις, συνθέτουν με τον πιο σύγχρονο τρόπο ένα πανέμορφο κατάλυμα.

Οι τιμές για να μείνει κανείς σε αυτό το ξενοδοχείο ξεκινούν από περίπου 406 δολάρια ανά νύχτα, ενώ μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Le Roch Hotel & Spa.

Φωτογραφίες: Francis Amiand

Πηγή: Design-milk.com

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR