Quantcast

Herschel: Pop-up για την υποστήριξη της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης

Η Herschel Supply ανοίγει ένα pop-up κατάστημα στη γραφική, παραθαλάσσια κοινότητα του Deep Cove, στον Καναδά, για καλό σκοπό.  Ο λόγος για ένα stand που θα προσφέρει λεμονάδες, ωφέλιμα ροφήματα αλλά και αποκλειστικά προϊόντα της Herschel Supply. Αποτελώντας την πρώτη ανεξάρτητη λιανική παρουσία του εμπορικού σήματος στο Metro Vancouver, ο χώρος μετρά μια έκταση 27,6 τετραγωνικών μέτρων και έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο lemonade stand.

Όσο για τη διακόσμηση, έχει διατηρηθεί μια παλέτα σε καλοκαιρινά και έντονα χρώματα, ενώ το pop-up είναι βαμμένο και στολισμένο σε όλη του την έκταση. Μαζί με τη χειροποίητη ταπετσαρία με τα λεμόνια, ξεχωριστό στοιχείο του χώρου αποτελεί το εντυπωσιακό, κίτρινο φωτιστικό από φυσητό γυαλί. Πρόκειται για μια δημιουργία του σύγχρονου design firm, Bocci.

Το The Lemonade Stand θα διαθέτει την αποκλειστική σειρά προϊόντων Herschel Supply Packable Collection, που περιλαμβάνει καθημερινές τσάντες και totes. Ωστόσο, βασικό προϊόν του pop-up θα αποτελεί η χαρακτηριστική cold-pressed λεμονάδα. Απλές λεμονάδες και λεμονάδες με φράουλα, σε συνδυασμό με αντιοξειδωτικά υψηλής ποιότητας, όπως το Blue Majik και το Charcoal θα είναι διαθέσιμα για κατανάλωση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις λεμονάδων θα δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση ArtStarts In Schools, που επιδιώκει να διευρύνει τον ρόλο των τεχνών στην εκπαίδευση, προς όφελος της καναδικής νεολαίας. Με την Herschel να δρομολογεί την πρώτη ναυαρχίδα της στην ιστορική γειτονιά Gastown του Βανκούβερ την άνοιξη του 2018, το “The Lemonade Stand” δίνει μια πρώτη γεύση του σχεδιασμού της μάρκας και των προϊόντων.

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR