Quantcast

Μύκονος: Κοσμοπολίτικος αέρας στην πιο εστέτ εκδοχή του νησιού

Το νησί που μπορεί και συναγωνίζεται τη διασημότητα ολόκληρης της Ελλάδας, συνεχίζει μεν να έχει φανατικούς hatters, αλλά και κόσμο που έχει αφιερώσει άνευ όρων τα καλοκαίρια του σε αυτό.

Τη Μύκονο τη χαρακτηρίζει η αυτονομία της εδώ και πολλά χρόνια. Μια αυτονομία που την έχει κάνει να μην ανήκει απαραίτητα στην Ελλάδα του σήμερα. Είναι σαν ένα ανεξάρτητο κράτος που σχεδόν όλο το χρόνο κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές λίστες της Ευρώπης και χαρακτηρίζεται ως το πολυπόθητο νησί στο Αιγαίο. Το νησί που συναγωνίζεται καλώς ή κακώς τη διασημότητα ολόκληρης της Ελλάδας, συνεχίζει μεν να έχει φανατικούς hatters αλλά και κόσμο που έχει αφιερώσει τα καλοκαίρια του σε μια… άλλη Μύκονο.

Μύκονος δε σημαίνει για όλους greek souvlaki στα Ματογιάννια. Το νησί με τους περισσότερους hatters έχει και ένα κοινό το οποίο ναι μεν, μπορεί να «υποστηρίξει» έναν high budget προορισμό, αλλά ταυτόχρονα εναρμονίζεται τόσο καλά στο τοπίο του, ζει ποιοτικά καλοκαίρια, βουτά στα πιο ήρεμα νερά του και αναζωογονείται από την αύρα του όπως όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να κάνει.

Για φέτος η Μύκονος γίνεται το τροπικό νησί της καρδιάς μας και πρωταγωνιστεί ανεπανάληπτα στα καλοκαιρινά μας stories, με την πιο εστέτ φιλοσοφία της να χωράει σε ένα ποτήρι γεμάτο ρούμι Brugal.

Όταν λες cocktails στη Μύκονο, σου έρχονται αμέσως 3-4 classic μαγαζιά που όλα αυτά τα χρόνια βαστούν γερά και σερβίρουν όλη τη δροσιά του νησιού στα πιο δροσερά ποτήρια τους! Το Aroma bar στα Ματογιάννια είναι ένας σταθμός για όλους όσους έχουν ζήσει τη Μύκονο και ξέρουν τα μυστικά της. Ο cozy χώρος του με τα ολόλευκα έπιπλά του, ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά και υποδέχεται το κοινό του νησιού για καφέ και snacks αλλά και για υπέροχα cocktails που κάθε χρόνο ανανεώνονται εντυπωσιακά.

Το φετινό μας καλοκαίρι στο νησί των ανέμων ορίζεται από δυο ολόφρεσκες και νέες επιλογές από την cocktail list του ιστορικού πια spot της χώρας.

1.Berry Aroma με Brugal Blanco Supremo, strawberry pure, fresh lime juice και vanilla syrup. Το μυκονιάτικο καλοκαίρι σε ένα εντυπωσιακό, μεγάλο και παγωμένο ποτήρι!

2.Grap cocktail με Brugal Blanco Supremo, fresh pink grapefruit juice, fresh lime, lemon juice,  fresh orange juice. Τίποτα που να μην ταιριάζει στην φιλοσοφία του νησιού! Ισορροπημένες γεύσεις και αρώματα και το Brugal Blanco Supremo στα καλύτερά του!

Το νησί που η ατάκα «όπου δεις νερό, βούτα» ισχύει απόλυτα, κρύβει τα δικά του μυστικά. Μυστικά που αν τα ανακαλύψεις θα σε κάνουν ορκισμένα ερωτευμένο μαζί της. Σε ένα παιχνίδι γνώσεων, που με ατάκες και λέξεις κλειδιά θα έπρεπε να βρεις τη σωστή λέξη, η Μύκονος θα ήταν το «ευκολάκι» των παικτών καθώς αυθόρμητα σου έρχεται στο μυαλό ακούγοντας οποιαδήποτε λέξη σχετίζεται με το καλοκαίρι, τις Κυκλάδες, την κοσμοπολίτικη αύρα και τα καταγάλανα νερά.

Τη διαφορετικότητα του νησιού αυτού την καταλαβαίνεις αν μπορέσεις να ζήσεις εκεί για μέρες. Οι τρεις μέρες θα σε κουράσουν, οι πέντε θα σε ικανοποιήσουν και οι 10 θα σε κάνουν να καταλάβεις πλήρως τη φιλοσοφία του, να εναρμονιστείς με τους ρυθμούς του, να βουτήξεις στα πιο ωραία του νερά, να δεις ό,τι νέο «φέρνει» αυτή τη χρονιά (εικαστικό, fashion, trend) και να απολαύσεις στην αγαπημένη χώρα το ωραιότερο cocktail της ζωής σου!

Απολαύστε υπεύθυνα

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR