Quantcast

Νέα συνεργασία της H&M με την εταιρεία Erdem

Η H&M συνεχίζει να ενισχύει τη σειρά των συνεργασιών της με σχεδιαστές για ακόμη μια χρονιά. Αφήνοντας πίσω την περσινή συνεργασία με την Kenzo, η εταιρεία αυτή τη φορά ενώνει τις δυνάμεις της με το μοναδικό σχεδιαστικό ταλέντο του Erdem Moralioglu για την τελευταία της κυκλοφορία.

Μπορεί η Erdem να μην είναι γνωστό όνομα μεταξύ των streetwear brands, όμως αποτελεί μία από τις αγαπημένες μάρκες των fashion insiders. Πρόκειται για ένα womenswear brand, γνωστό για την κομψότητα, τη γοητεία και την πλούσια λεπτομέρειά του, συνολικά για μια ωραία προσέγγιση προς τον εκκεντρικό Ρομαντισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Erdem θα κερδίσει οπαδούς, αφού οι τιμές θα είναι σχετικά προσιτές.

Δεδομένου ότι οι designer συνεργασίες της H&M προσφέρουν τόσο ανδρικά, όσο και για γυναικεία ρούχα, θα είναι η πρώτη φορά που η Erdem θα παραγάγει ανδρικά ρούχα. Επιπλέον, το brand έχει μια πραγματική τάση για αφήγηση. Γι’ αυτό και επέλεξε τον Αυστραλιανό σκηνοθέτη ταινιών Baz Luhrmann για να δημιουργήσει την καμπάνια αυτής της συνεργασίας.

Ο Luhrmann είναι γνωστός για τα πλούσια γραφικά του, όπως αποδεικνύεται και μέσα από τα πιο γνωστά του έργα (The Get Down, Ρωμαίος και Ιουλιέτα και The Great Gatsby). Επομένως η Erdem είχε σίγουρα λόγους για να τον επιλέξει, προκειμένου να παραγάγει την επικείμενη καμπάνια. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα κινηματογραφικό teaser για τη συνεργασία Erdem x H&M από τον Luhrmann παρακάτω.

Η capsule συλλογή H&M x Erdem θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR