Quantcast
Harry Styles

Η πολυτελέστατη έπαυλη αξίας 3 εκατομμυρίων του Harry Styles

Την έπαυλή του στο Λος Άντζελες έκτασης 278 τετραγωνικών μέτρων αποφάσισε να πουλήσει ο Harry Styles, έναντι 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το πολυτελές οίκημα διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, αλλά και άφθονο χώρο για ολόκληρο το προσωπικό. Δίνει μια αίσθηση σαν να βρίσκεται κανείς σε δέντρο, αφού είναι περιτριγυρισμένο από πράσινο και οροφές από ξύλινα δοκάρια και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με εκπληκτική θέα στη φύση. Φυσικά ένας σταρ όπως ο Harry Styles δεν θα μπορούσε να μένει σε ένα σπίτι χωρίς πισίνα… Διατηρώντας έναν τροπικό ρυθμό, η έπαυλη παρέχει μια εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα, η οποία είναι γεμάτη με θαλασσινό νερό. Διάδρομοι από μεγάλες πέτρες δημιουργούν περάσματα

Ο πρώην σταρ των One Direction αγόρασε το σπίτι για το αστρονομικό ποσό των 4 εκατομμυρίων δολαρίων το 2014. Ωστόσο, υπέστη ζημία κι έτσι αναγκάστηκε να το πουλήσει για 3.175 εκατομμύρια δολάρια. Βέβαια, με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google αντιλαμβάνεται κανείς ότι η καθαρή αξία της περιουσίας του Styles ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια, οπότε η ζημία που υπέστη δεν ήταν τελικά τόσο μεγάλη.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR