Quantcast
eyewear

Απόλυτο luxury athletic look με τη νέα eyewear συλλογή της Prada

Μία πιο λεπτομερή ματιά στη νέα eyewear συλλογή της Prada, Linea Rossa, δίνει ένα ολοκαίνουργιο lookbook στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Dany Dos Santos, δημιουργικός διευθυντής του Drôle de Monsieur.

Το lookbook ακολουθεί τον Dos Santos καθώς περπατά στην πόλη του Dijon, από τους δρόμους που περιβάλλουν το γραφείο του μέχρι τον ιαπωνικό κήπο της πόλης, το απόλυτο μέρος χαλάρωσης.

Όπως θα περίμενε κανείς από μία eyewear σειρά που συνδυάζει αθλητικές και lifestyle επιρροές, το lookbook της Linea Rossa καταγράφει το προϊόν σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων γύρω από τη Dijon. Από την εργασία στο γραφείο του Dos Santos και την ποδηλασία στους δρόμους, μέχρι την περιπλάνηση στο μοναδικό μείγμα ιστορικής και σύγχρονης αρχιτεκτονικής της πόλης.

Το lookbook δίνει μια πιο προσεκτική ματιά στη συλλογή γυαλιών Prada Linea Rossa. Πιστή στο αρχικό σχέδιο της γραμμής, η τελευταία σιλουέτα φέρει έναν διακριτικό συνδυασμό αθλητικών και casual στοιχείων. Τα χαρακτηριστικά κορυφώνονται με το κλασικό, στρογγυλό πλαίσιο του μοντέλου με διπλή μεταλλική γέφυρα, προσθέτοντας μια σύγχρονη αίσθηση στα κλασικά eyewear σχέδια. Άλλες πρακτικές πινελιές περιλαμβάνουν μια ελαφριά, ελαστική επίστρωση από καουτσούκ στο πλαίσιο, στοιχείο χαρακτηριστικό της σειράς Linea Rossa. Κάθε μοντέλο ολοκληρώνεται με κλασικό λογότυπο “Linea Rossa” στο βραχίονα.

Μπορείτε να αγοράσετε τη συλλογή μέσω του online καταστήματος της ετικέτας.

 

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR