Quantcast

Νέο κατάστημα της Acne Studios στο Μιλάνο

Το brand της Acne Studios ήταν πάντα γνωστό για την καινοτομία και τις φρέσκες ιδέες στα ρούχα του. Σήμερα, η σουηδική ετικέτα μόδας εξαπλώνει τη φιλοσοφία της και στο Μιλάνο, με ένα νέο κατάστημα λιανικής πώλησης.

Ο δημιουργικός διευθυντής Johnny Johansson δήλωσε ότι ήταν πρόθυμος να περιμένει να ανοίξει ένα σημείο σαν την περιοχή Brera, το σημείο δηλαδή που θα τοποθετηθεί το νέο κατάστημα. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να βρούμε το ιδανικό μέρος για εμάς στο Μιλάνο. Είμαι τόσο χαρούμενος που περιμέναμε, γιατί η Piazza del Carmine έχει την αίσθηση της ατομικότητας και της κοινότητας που μου αρέσει. Το κατάστημα είναι μοναδικό, αλλά φέρει σε όλη του την έκταση το χαρακτήρα της Acne Studios».

Από το εξωτερικό, το κτίριο ταιριάζει με το περιβάλλον του, με ψηλά τοξωτά παράθυρα σε ολόκληρο το κτίριο. Καθένα από αυτά φέρει και την επωνυμία της ετικέτας. Στο εσωτερικό, η ροζ οροφή του καταστήματος αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό, καθώς αντιπαραβάλλεται με τη μεταλλική αίσθηση που υπάρχει στο υπόλοιπο του καταστήματος. Τα ράφια, οι ράγες αλλά και τα φωτιστικά είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Τοποθετούνται στους τοίχους και τα δάπεδα του καταστήματος και συνδυάζονται με καθίσματα από γρανίτη που χωρίζουν στα δύο το δωμάτιο.

Πάνω από το έδαφος, φωτεινοί προβολείς κρέμονται από τη ροζ οροφή του καταστήματος, παρέχοντας έτσι μια φωτεινή ατμόσφαιρα για τους αγοραστές και τους επισκέπτες. Ο πρόσθετος φωτισμός όχι μόνο ξεχωρίζει το χρώμα της οροφής, αλλά κάνει τόσο τον γρανίτη όσο και τον ανοξείδωτο χάλυβα να λάμπουν πολύ περισσότερο.

Πηγή: HUH Magazine

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR