Quantcast
haute couture

Haute couture στολές ενδυμασίας για μια κινεζική αεροπορική εταιρεία

Η αεροπορική εταιρεία Hainan Airlines στην Κίνα, ανέβασε τον πήχη του αεροπορικού dress code. Πιο συγκεκριμένα, παρείχε στα μέλη του πληρώματος κομψές στολές haute couture, που μοιάζουν σαν να βγήκαν από περιοδικό μόδας.

Για να το καταφέρει αυτό, η εταιρεία συνεργάστηκε με τη σχεδιάστρια Laurence Xu, η οποία παρουσίασε τη νέα ενδυμασία στην Εβδομάδα Haute Couture στο Παρίσι. Εμπνευσμένη από το “Cheongsam”, ένα παραδοσιακό κινέζικο φόρεμα, η στολή χαρακτηρίζεται από ένα συνδυασμό σύγχρονων τάσεων της μόδας και παραδοσιακών κινεζικών στοιχείων τέχνης. Γι’ αυτό και φέρουν διάφορα σχήματα και σχέδια όπως τα σύννεφα και τα κύματα, ακόμη και το κινέζικο μυθικό πουλί Roc.

«Η συνεργασία μεταξύ της Hainan Airlines και της Lawrence Xu είναι κορυφαία. Δεν δημιουργούμε μόνο μια νέα στολή, αλλά δείχνουμε τη διεθνή εικόνα της αεροπορικής μας εταιρείας. Ειδικά στις διεθνείς διαδρομές, θα θέλαμε οι επιβάτες να γνωρίζουν ότι η Κίνα είναι μοντέρνα», δήλωσε ο Xu Fei, διευθυντής της Hainan Airlines.

Η εκδοχή της ανδρικής στολής είναι λίγο πιο extravagant και ταιριάζει περισσότερο με τα δυτικά πρότυπα, με μικρότερα στοιχεία και λιγότερο εμφανή την παραδοσιακή κινεζική κουλτούρα.

More Stories
https hypebeast.com image 2024 03 loewe crafted world fashion retrospective shanghai exhibition centre 2 (1)
Crafted World: Μια έκθεση αφιερωμένη στην πλούσια κληρονομιά της LOEWE
DIDÉE.GR