Quantcast
capsule

H&M x Colette: Capsule συλλογή από κομμάτια παλαιότερης σειράς

Η H&M και η colette έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για μια capsule collection από ρούχα υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για τα κομμάτια εκείνα που απορρίφθηκαν από την πρόσφατη σειρά Φθινόπωρο/Χειμώνας Studio του fast-fashion κολοσσού. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που η H&M συνεργάζεται για σχέδια με έναν άλλο έμπορο λιανικής πώλησης.

Για να αποτίσει φόρο τιμής στην colette, η H&M έχει ενισχύσει τις μπλε πινελιές σε διάφορα κομμάτια της σειράς. Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της συλλογής μάλιστα, είναι ένα anorak ή poncho, η σύνθεση του οποίου εμπεριέχει μαλλί και νάιλον. Ητιμή για το συγκεκριμένο κομμάτι outerwear θα ανέλθει περίπου στα $228 δολάρια. Συνολικά, η συλλογή θα περιλαμβάνει εννέα τεμάχια, μεταξύ των οποίων και γυναικεία χειροποίητα προϊόντα.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε την τέλεια γκαρνταρόμπα και να εργαστούμε πάνω στις αντιθέσεις. Εκείνες του αρσενικού και του θηλυκού, του street style και του σοφιστικέ», δήλωσε η σχεδιάστρια Angelica Grimborg.

Η συνεργασία θα λανσαριστεί στις 21 Αυγούστου στην επίσημη ιστοσελίδα του colette, ενώ η παγκόσμια κυκλοφορία θα αρχίσει στις 14 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα H&M.

 

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR