Quantcast

Σε θέρετρο πέντε αστέρων θα μεταμορφωθεί η έπαυλη του Pablo Escobar

Από μια έπαυλη 9 υπνοδωματίων σε ένα πολυτελές θέρετρο 24 δωματίων, το Casa Malca καλωσορίζει επισκέπτες που μπορούν να θαυμάσουν την τέχνη, ενώ ζουν τον τρόπο ζωής του Tulum. Από το lobby κιόλας, πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και έπιπλα από μερικούς από τους πιο σεβαστούς σύγχρονους καλλιτέχνες και σχεδιαστές, όπως οι Basquiat και KAWS, εκτίθενται στους λευκούς τοίχους και τα γυαλισμένα δάπεδα από σκυρόδεμα.

Τα κομμάτια επιλέγονται προσεκτικά από το θέρετρο Malca έτσι ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικά δωμάτια, λόγω της υγρασίας και της θερμότητας του Tulum. Δεδομένου ότι τα κομμάτια τέχνης ανανεώνονται συχνά σε ολόκληρο το ξενοδοχείο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διαφορετικά έργα. Άλλα δωμάτια στο ισόγειο της έπαυλης περιλαμβάνουν bar με ταπετσαρίες από τον Keith Haring.

Τοποθετημένο στη μεξικάνικη, παραθαλάσσια περιοχή του Tulum, το Casa Malca ανήκε κάποτε στον κολομβιανό βαρόνο των ναρκωτικών, Pablo Escobar. Σήμερα, η έπαυλη ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε ξενοδοχείο από τον Νεοϋορκέζο Lio Malca, εξέχοντα έμπορο τέχνης που ολοκλήρωσε το πολυτελές θέρετρο με αντικείμενα από τη συλλογή του. Χαρακτηριστικό της πολυτέλειας του καταλύματος είναι το κρυφό, υπόγειο δωμάτιο ατμόλουτρου που ανάβει σε διαφορετικά χρώματα και εξέρχεται απευθείας στην πισίνα.

Η κράτηση των δωματίων μπορεί να γίνει online μέσω του Casa Malca, με χρεώσεις που αρχίζουν από $500 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR