Quantcast
Specialized

Νέο, υπερσύγχρονο ποδήλατο από τις BMW και Specialized

Η BMW έχει άμεση σχέση με τα ποδήλατα, αφού το 2015 εισήγαγε το M-Bike και το περασμένο έτος ένα αφιέρωμα στο M2. Τώρα ο Γερμανός κατασκευαστής διερευνά και πάλι τον κόσμο των δικύκλων, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Specialized.

Από τη συνεργασία προκύπτει ένα υπερσύγχρονο, ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού. Εμπνευσμένο από το αυτοκίνητο 2018 X3, το limited edition ποδήλατο με την ονομασία Turbo Levo FSR 6Fattie, διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά. Μερικά από αυτά είναι ο κινητήρας 250 watt και η μπαταρία 504 Wh, για να ταιριάζει με τα ελαστικά 2,8 ιντσών, μια αυτόματα ρυθμιζόμενη σέλα και ένα “Phytonic Blue” πλαίσιο αλουμινίου.

Το καλύτερο μέρος, ωστόσο, είναι αναμφισβήτητα η προαναφερθείσα μπαταρία, η οποία στην πραγματικότητα μπορεί να αποκολληθεί από το ίδιο το ποδήλατο και να φορτιστεί χωριστά. Διαθέτει ακόμη και ένα καλώδιο, που επιτρέπει τη φόρτιση στο αυτοκίνητο από την πρίζα 12V ενός αυτοκινήτου.

Από τον ερχόμενο Αύγουστο, το Turbo Levo FSR 6Fattie θα διατίθεται τόσο από την BMW, όσο και από τους εξειδικευμένους αντιπροσώπους για περίπου $5.800 δολάρια.

Πηγή: Carscoops

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR