Quantcast
flagship

Flagship store του Tom Ford ανοίγει στο Μανχάταν

Ο οίκος Tom Ford ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ενός νέου flagship store στην Madison Avenue, στο Μανχάταν. Στο ισόγειο του Carlton House, αυτό το ανανεωμένο κατάστημα στον αριθμό 672 αντικαθιστά την αρχική ναυαρχίδα στο 845 της λεωφόρου Madison.

Σχεδιασμένο από τον William Sofield, συνιδιοκτήτη του Studio Sofield μαζί με τον Tom Ford, το νέο flagship store καταλαμβάνει 1.500 τετραγωνικά πόδια και πάνω από δύο ορόφους. Παράλληλα, μοιράζεται την αισθητική του συνολικού σχεδιασμού, με τον απαλό μοντερνισμό και τη διαχρονική πολυτέλεια.

Ένας προθάλαμος εισόδου με ψηλές οροφές από καθρέφτες, καλωσορίζει τους επισκέπτες με τον καλύτερο τρόπο. Στο ισόγειο θα βρει κανείς υπηρεσίες για γυναίκες όπως το σαλόνι τσαντών, το σαλόνι κοσμημάτων, το ready-to-wear σαλόνι αλλά και το σαλόνι παπουτσιών. Επιπλέον, υπάρχει και το σαλόνι καλλυντικών που προσφέρει τη συλλογή Tom Ford Beauty όπως επίσης γυναικεία αρώματα αλλά και γυαλιά.

Πηγαίνοντας προς το δεύτερο όροφο των ανδρικών, συναντά κανείς μια εντυπωσιακή, σπειροειδή σκάλα, φωτισμένη από κάτω και οριοθετημένη από ένα μαύρο κιγκλίδωμα από υαλοβάμβακα. Ένας ανελκυστήρας είναι επίσης προσβάσιμος μέσω ενός διακριτικού προθάλαμου. Στον όροφο προσφέρονται συλλογές όπως Denim & Sportswear για άντρες και την πλήρη συλλογή denim και outerwear του Tom Ford. Επίσης, το σαλόνι κοστουμιών, το σαλόνι για μπλούζες και το σαλόνι παπουτσιών εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα πελατών. Τέλος, προϊόντα όπως αποσκευές, κοσμήματα και γυαλιά, αλλά και ένα αρωματοπωλείο για άνδρες ολοκληρώνουν τη γκάμα του νέου flagship store.

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR