Quantcast
Apple MacBooks

Kομψοτέχνημα από μάρμαρο για MacBooks της Apple

Η γερμανική εταιρεία de Dolomieu κυκλοφόρησε το BLOCK, ένα μαρμάρινο στήριγμα για φορητούς υπολογιστές ειδικά σχεδιασμένο για Apple MacBooks. Πρόκειται για μια βάση που λειτουργεί ως κομψοτέχνημα για το χώρο εργασίας, κατασκευασμένη από μάρμαρο. Συγκεκριμένα, από μια πλάκα λευκού μαρμάρου πάχους 6 εκατοστών. Η κάθε πλάκα είναι μοναδική και επιλεγμένη με το χέρι για τη χαρακτηριστική ομορφιά των περίπλοκων μοτίβων της.

Το BLOCK αποτελεί μια σχεδόν απρόσκοπτη επέκταση για το Apple MacBook, που υψώνει ένα αντικείμενο καθημερινής χρήσης στο βάθρο που του αρμόζει. Η βάση αυτή «παντρεύει» το μέταλλο και την πέτρα με αισθητική αρμονία, συνδυάζοντας έτσι την ποιότητα και την κομψότητα του υπολογιστή που κρατά.

Οι καμπύλες του BLOCK «αγκαλιάζουν» τις άκρες του υπολογιστή με μια επιφάνεια ομαλή στην αφή, που θερμαίνεται μόνο ελαφρώς από τη θερμότητα του σώματος. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά μοντέλα για τη σειρά φορητών υπολογιστών της Apple: BLOCK 12″ για τα MacBook, BLOCK 13″ και BLOCK 15″ για τα MacBook Pro. Καθένα από αυτά κυμαίνεται σε τιμές από € 3.800 έως € 4.400.

Επισκεφθείτε το site του de Dolomieu για περισσότερες πληροφορίες.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR