Quantcast
drake

Το νέο τραγούδι του Drake για τον οίκο Louis Vuitton

Πλέον δεν είναι ασυνήθιστη η σύνδεση ανάμεσα σε έναν ράπερ και ένα brand. Επιτυχημένα παραδείγματα είναι εκείνα των Kanye West και AdidasTravis Scott και Helmut LangLil Yachty και Nautica. Αλλά τι συμβαίνει όταν το αποτέλεσμα δεν φέρει μια συλλογή, αλλά ένα τραγούδι;

Ο Drake έχει την απάντηση και αφορά τον οίκο μόδας Louis Vuitton. Ο ράπερ από το Τορόντο ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο κομμάτι, βασισμένο στην επερχόμενη συλλογή ανδρικών ενδυμάτων του γαλλικού οίκου. Μάλιστα η συλλογή αυτή αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο στο Παρίσι, στην ανδρική εβδομάδα μόδας.

Με ένα post του στο Instagram, ο Drake δημοσίευσε τη φράση “Drake signs” μαζί με το λογότυπο του LV, υπονοώντας έτσι το νέο του έργο. Σύμφωνα με τη λεζάντα του, το κομμάτι κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία του, OVO.

Το τραγούδι του Drake, εμπνευσμένο από τον Vuitton, θα κυκλοφορήσει αύριο στις 02:30 μ.μ. (ώρα Παρισιού) στο louisvuitton.com. Είναι σίγουρο πως το κομμάτι αυτό θα μπει στη λίστα με ανάλογα κομμάτια που έχουν επηρεαστεί από σχεδιαστές, όπως το “Raf” από τον A$AP Mob και το “Chanel” από τον Frank Ocean.

https://www.instagram.com/p/BVnTsJ2DL1w/

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR