Quantcast

Mοναδική εμπειρία γεύσεων στο rooftop του ξενοδοχείου Melia Athens

Απολαυστικό φαγητό, υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό και εξωτερική πισίνα, συνθέτουν το σκηνικό του SKY LOUNGE DINING BAR στο Rooftop του Melia Athens Hotel. Μέσα σε μία χαλαρή ατμόσφαιρα με ωραία μουσική και μελετημένη λίστα κρασιών, το δείπνο στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου Melia Athens αποτελεί μία μοναδική εμπειρία.

Με την υπογραφή του επιτυχημένου chef Δημήτρη Καράμπαμπα, φέτος η κουζίνα του Sky Lounge Dining Bar ξεχωρίζει για τις εκλεπτυσμένες Ελληνικές γεύσεις βασισμένες σε παραδοσιακές συνταγές που συνδυάζουν ποιότητα υλικών, ΠΟΠ προϊόντα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος και όμορφη εμφάνιση δημιουργώντας μία άρτια fine dinning εμπειρία.

Στο μενού a la carte του Sky Lounge Dining Bar περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων πιάτα όπως φιλέτο τόνου σε κρούστα ελληνικών βοτάνων και πιπεριών, ταμπουλέ, κινόα με λαδολέμονο, άρωμα τζίντζερ και μαγιονέζα από φρέσκο κρεμμύδι, κόκορας κρασάτος με υφές καρότου και αφρό από κοπανιστή Μυκόνου, μοσχαρίσιο συκώτι σχάρας σε κρέμα σελινόριζας, coulis από φρούτα του δάσους και σάλτσα ψητού με μαρμελάδα σύκο, κριθαράκι με απάκι Κρήτης, ξύγαλο και χώμα ντομάτας, αρνάκι σε κενό αέρος σε φρικασέ μανιταριών με μάραθο και χαβιάρι λεμονιού κ.α.

Παράλληλα ένα gourmet street menu σερβίρεται κατά τη διάρκεια της ημέρας από το οποίο ξεχωρίζουν η κρύα σούπα γιαουρτιού με αγγούρι και μέντα, οι τοματοκεφτέδες Σαντορίνης σε κρέμα από κοπανιστή Μυκόνου, το Ελληνικό burger από μοσχαρίσιο κιμά με καραμελωμένα κρεμμύδια, μαγιονέζα λιαστής τομάτας και σάλτσα χωριάτικης σαλάτας ενώ δεν λείπουν οι χορτοφαγικές επιλογές όπως τορτίγια με τονοσαλάτα, καλαμπόκι, μαγιονέζα, σχοινόπρασο και φρέσκο κρεμμύδι.

Το SKY LOUNGE ROOFTOP DINING BAR βρίσκεται στον 9ο όροφο του Ξενοδοχείου Melia Athens δίπλα στην εξωτερική πισίνα 22 μέτρων. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:30 έως τις 18:30 με gourmet street επιλογές. Από τις 20.00, σερβίρεται δείπνο a la carte σε μία δροσερή ατμόσφαιρα κάτω από τον Αττικό ουρανό, με θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

 Sky Lounge Dining Bar | Τηλ. κρατήσεων: +30 210 3320100

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR