Quantcast
Κώστας Βογιατζής

Κώστας Βογιατζής: Αντιπροσωπεύοντας το σύγχρονο

Στο ωραιότερο σημείο της Αθήνας, επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στο ATHENSWAS, ο Κώστας Βογιατζής, o δημιουργός του Yatzer.com, φωτογραφίζεται με backround τον αττικό ουρανό και το σύγχρονο αστικό τοπίο, ανάμεσα στους ελκυστικούς χώρους του luxury design hotel. Μια ανάσα από το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, τον ιερό βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης το ATHENSWAS κάνει τη διαμονή των επισκεπτών του μια ξεχωριστή εμπειρία, με διακριτική πολυτέλεια και αληθινές απολαύσεις.

Ο κλασικός μοντερνισμός, οι καθαρές γραμμές, οι λιτοί όγκοι και τα φυσικά υλικά, – κυρίως ελληνικά μάρμαρα και ξύλο -,  καθορίζουν την αισθητική των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων και εμπνέουν το πρόσωπο του Κώστα Βογιατζή στις φωτογραφικές λήψεις του Ιωσήφ Αλεξιάδη. O Κώστας Βογιατζής αντιπροσωπεύει το πιο σύγχρονο «πρόσωπο» της Αθήνας, το οποίο ατενίζει το μέλλον μόνο με αισιοδοξία και ταυτίζεται πλήρως με τη λογική του design hotel ATHENSWAS, στο πιο ιστορικό σημείο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Κώστας Βογιατζής

Η ταυτότητα του χώρου

Το ATHENSWAS περιλαμβάνει 21 δωμάτια, 8 απο αυτά στην κατηγορία classic rooms, 4 deluxe rooms, 1 superior deluxe room και 8 suites με ξεχωριστά προνόμια η κάθε μία. Στο ξενοδοχείο στεγάζεται μία σύγχρονη και κομψή αίθουσα συνεδριάσεων / συναντήσεων χωρητικότητας 20 ατόμων. Τέλος, διαθέτει Fitness Corner

Το ATHENSWAS είναι μέλος του Ομίλου ΑΝΕΜΙ HOTELS που ήδη έχει παρουσιάσει ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Φολέγανδρο, το ANEMI hotel  (Design Hotels). Το πρώτο ξενοδοχείο ιδρύθηκε το 2007 ενώ ακολούθησε το AthensWas τον Απρίλιο του 2015.

Τα ΑΝΕΜΙ HOTELS ανήκουν στην «ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΤΙΡΙΩΝ – K.MΠΕΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.»,  εταιρεία που δραστηριοποιείται επί 45 χρόνια στην ανέγερση  και εκμετάλλευση πολυτελών ακινήτων και διευθύνεται σήμερα απο την κ.Έρρικα Μπενακοπούλου , πολιτικό μηχανικό.

Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία, με την δημιουργία της ANEMI HOTELS, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον ξενοδοχειακό κλάδο υπογράφοντας τη μελέτη, την κατασκευή και την εκμετάλλευση των δύο ξενοδοχείων.

 

ΙΝFO

ATHENSWAS Hotel
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, Aθήνα | τηλ. 210 9249954
Οfficial Website: athenswas.gr
FB Page: Facebook.com/AthensWas

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR