Quantcast

Χρυσές λεπτομέρειες διακόσμησης σε coffee shop στην Ουκρανία

Ένα εντυπωσιακό coffee shop στην πόλη Ivano-Frankivsk της Ουκρανίας, ολοκλήρωσε πρόσφατα η αρχιτεκτονική εταιρεία N+K Architectvra. Με την ονομασία Fabryka Kavy, (στα ουκρανικά σημαίνει «Εργοστάσιο Καφέ») το coffee shop είναι στεγασμένο μέσα σε ένα κτίριο της μετασοβιετικής περιόδου και βρίσκεται κοντά στη λίμνη και το πάρκο της πόλης.

Για τον εσωτερικό σχεδιασμό του, επιλέχθηκαν φωτεινά και χαλαρωτικά στοιχεία διακόσμησης. Κεντρικό σημείο του καταστήματος είναι ο χώρος εξυπηρέτησης και παρασκευής καφέ, που φέρει μαύρους τοίχους και μια βάση από σκυρόδεμα. Ξύλινες οθόνες, πάγκοι και διακοσμητικά, χρυσά έργα τέχνης συμπληρώνουν το design. Τα χρυσά στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν, περιλαμβάνουν εκτός των άλλων κρεμαστά, χρυσά φωτιστικά πάνω από τα τραπέζια. Κατά μήκος των παραθύρων, ξύλινα παγκάκια χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα καθίσματα, καθιστώντας τα ιδανικά για να απολαύσει κανείς μια κούπα καφέ, παρατηρώντας τους περαστικούς.

Απέναντι από τον κεντρικό καθιστικό χώρο μια μεγάλη προσαρμοσμένη μονάδα ραφιών διαθέτει διάφορα αντικείμενα και εμπορεύματα προς πώληση. Δίπλα, μια γυάλινη πόρτα παρέχει πρόσβαση στο προσωπικό καφεκοπτείο του καταστήματος, επιτρέποντας στους επισκέπτες να παρατηρούν τη διαδικασία του ψησίματος του καφέ. Τέλος, στο μπάνιο, ένας νεροχύτης από σκυρόδεμα ταιριάζει απόλυτα στο χώρο, ενώ παλιές απλίκες σε χρυσό χρώμα συνδυάζονται αρμονικά με το στρογγυλό καθρέφτη.

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR