Quantcast
cher

Αυτοβιογραφικό μιούζικαλ για τη Cher σύντομα στο Broadway

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Cher επιβεβαίωσε επίσημα ότι ένα musical για τη ζωή της, θα «ανέβει» στο Broadway το 2018.

Παρόλο που αποτελεί φήμη εδώ και λίγο καιρό, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε επίσημα μέσω Twitter, ότι το musical για τη ζωή της αναμένεται να παιχτεί στο Broadway κάποια στιγμή μέσα στο 2018. Σχετικά με τις μουσικές παραστάσεις, έχει γίνει γνωστό πως θα υπάρξουν τρεις ξεχωριστές εκδόσεις της Cher: ως μωρό, ως νεαρή κυρία και ως star. Καθεμιά από αυτές θα αντιπροσωπεύει μια διαφορετική χρονική περίοδο στη ζωή της. Οι ρόλοι μάλιστα διαβάστηκαν τον Ιανουάριο από την Jillian Mueller, τη νικήτρια του βραβείου Tony, Lena Hall και την Lesli Margherita.

Ωστόσο, το cast δεν είναι το μοναδικό ελκυστικό σημείο του νέου αυτού. Πίσω από το μιούζικαλ κρύβεται επίσης μια ομάδα αστέρων, ξεκινώντας από τον Jeffrey Seller του Hamilton και τον Flody Suarez του Rise ως παραγωγούς. Το έργο φαίνεται να έχει προσελκύσει πολλούς βετεράνους του Broadway. Ενδεικτικά ο Chris Gattelli του Newsies θα χορογραφεί, ο Jason Moore του Avenue Q και ο Pitch Perfect θα είναι σκηνοθέτες, και ο Rick Elice του Jersey Boys θα είναι ο πρώτος συγγραφέας.

Η Cher, που αποδέχτηκε το βραβείο “Icon” στα βραβεία Billboard Music Awards φέτος, φαίνεται να έχει πλήρη επίγνωση του έργου και της περαιτέρω ανάπτυξής του. Μάλιστα τα tweets που η ίδια ανέβασε, μαρτυρούν τον ενθουσιασμό της για την παράσταση:

https://twitter.com/cher/status/872254475150385152?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fvmagazine.com%2Farticle%2Fcher-broadway-musical%2F

https://twitter.com/cher/status/821490397939691521?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fvmagazine.com%2Farticle%2Fcher-broadway-musical%2F

Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το μιούζικαλ θα είναι απίστευτα αυτοβιογραφικό, αφού θα αναλυθεί η παιδική ηλικία, η σχέση της με τον Sonny Bono και η άνοδός τους στα charts, και η μεταμόρφωσή της σε ένα σόλο ποπ πρότυπο, το Cher The Musical αναμένεται εναγωνίως από πολλούς.

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR