Quantcast

Λισαβόνα: To εντυπωσιακό εσωτερικό των γραφείων ενός dating app

Οι αρχιτέκτονες Sílvia Rocio, Mariana Póvoa και Esse Studio χρησιμοποίησαν κουρτίνες, διακοσμητικά πλακάκια και κρεμαστά φωτιστικά για να δημιουργήσουν τα γραφεία ενός dating app στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Η Pure περιγράφει τον εαυτό της ως μια εφαρμογή σύνδεσης για φοβερούς ανθρώπους. Η αρχιτεκτονική ομάδα λοιπόν, χρησιμοποίησε έξυπνους τρόπους τόσο για το διαχωρισμό, όσο και για τη διακόσμηση του χώρου των γραφείων της. Βαριές κουρτίνες τοποθετήθηκαν για να δημιουργήσουν μια “cozy”ατμόσφαιρα, με το ύφασμα να επιτρέπει επίσης των διαχωρισμό διαφορετικών ζωνών. Σε αυτά συμπεριλήφθηκαν ένας χώρος εργασίας με ένα μακρύ τραπέζι, μια μικρότερη αίθουσα συσκέψεων με ένα κυκλικό γραφείο για κλήσεις Skype, το σαλόνι και μια μικρή κουζίνα. Προσφέρθηκε έτσι αρκετή ευελιξία, καθώς οι κουρτίνες μπορούν να κλείσουν για να χωρίσουν τους χώρους, τραβηχτούν πίσω για να δημιουργηθούν ανοιχτοί χώροι ή να χωρίσουν μερικώς τις περιοχές.

Οι ζώνες του γραφείου επισημαίνονται επίσης με ξύλινες γραμμές στο τσιμεντένιο δάπεδο. Επίσης, ένας γυάλινος τοίχος φέρει άπλετο φως και προσφέρει θέα στην εσωτερική αυλή. Με έκταση 60 τετραγωνικών μέτρων, ο χώρος βρίσκεται στο ισόγειο ενός κτιρίου μικτής χρήσης, που ονομάζεται Entrecampos.

Μερικά έπιπλα είναι από κόντρα πλακέ Birch, συμπεριλαμβανομένων των ραφιών, των τοιχωμάτων που καλύπτουν το μπροστινό μέρος του μπάνιου και τη βάση ενός καναπέ στο σαλόνι. Η κουζίνα διαθέτει ένα ψηλό, ξύλινο ντουλάπι που κρύβει τη δοκό της κατασκευής. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη, ξύλινη τραπεζαρία με τρία μαύρα σκαμπό, ενώ τα λευκά πλακάκια δαπέδου με τις γεωμετρικές μαύρες γραμμές καλύπτουν τόσο την κουζίνα, όσο και το μπάνιο.

Οι Rocio, Póvoa και Esse Studio επέλεξαν το χρυσό χρώμα των κουρτινών και στα κουφώματα του κτιρίου. Αυτοί οι χρυσοί τόνοι χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο το χώρο και αντιβαίνουν με ασπρόμαυρες λεπτομέρειες, μια αναφορά στο μονόχρωμο λογότυπο της Pure.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR