Quantcast
Pacino

Ο Al Pacino θα ενσαρκώσει τον Joe Paterno σε ταινία για το Penn State

Ο εικονικός Al Pacino επιστρέφει στο HBO και ενώνεται ξανά με το σκηνοθέτη Barry Levinson για ένα ολοκαίνουργιο project. Πρόκειται για μια ταινία σχετική με το σκάνδαλο της σεξουαλικής κακοποίησης από τον Jerry Sandusky του Penn State. Σύμφωνα με το Variety, ο Pacino αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ως ο θρυλικός προπονητής PSU ποδοσφαίρου, Joe Paterno, ο οποίος θεωρείται ευρέως ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές ποδοσφαίρου όλων των εποχών. Ο ίδιος απολύθηκε το 2011 μετά από έρευνα του FBI που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι απέκρυψε γεγονότα Ερευνητές και μπορεί να έχουν πείσει τους πανεπιστημιακούς αξιωματούχους να απέχουν από την αναφορά της συμπεριφοράς του Sandusky στην αστυνομία. Ο Joe τελικά απεβίωσε από καρκίνο του πνεύμονα τον Ιανουάριο του 2012, μόλις δύο μήνες μετά την αποχώρησή του από το Penn State.

Pacino is set to star as legendary PSU football coach Joe Paterno, who is widely considered to be one of the greatest football coaches of all-time, but who was fired in 2011 after an FBI investigation concluded that he concealed facts from investigators and may have persuaded university officials to refrain from reporting Sandusky’s conduct to the police.

Παρά το γεγονός ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη, η συγκεκριμένη ταινία θα σηματοδοτήσει την τελευταία συνεργασία του Pacino με το HBO. Μεταξύ άλλων, συμμετείχε στις ταινίες “You Do not Know Jack”, “Phil Spector” και στη μίνι-σειρά “Angels” στην Αμερική. Επίσης θα αποτελέσει την τελευταία συνεργασία του Pacino με τον Levinson, με τον οποίο εργάστηκε τόσο στο “You Do not Know Jack” και “Phil Spector”, όσο και στην προσαρμογή του βιβλίου του Philip Roth το 2014, “The Humbling”.

H/T: Variety

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR