Quantcast
airbus

Πολυτελές business airbus παρέχει θέα στον ουρανό με… ηλιοροφή

Η Pagani είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά σχέδια αυτοκινήτου που επιτυγχάνει. Σήμερα όμως προσθέτει στο portfolio της και τα σχέδια αεροσκαφών.

Πιο συγκεκριμένα, το Airbus x Pagani Infinio Jet Cabin φέρνει την τεχνοτροπία της ιταλικής εταιρείας στο εσωτερικό ενός επιχειρησιακού αεροσκάφους. Με βάση το ACJ319neo – που προσφέρει τη μεγαλύτερη και ψηλότερη καμπίνα στην κατηγορία του – το χαρακτηριστικό του Infinio είναι η οροφή του, που προσφέρει θέα στον ουρανό. Φυσικά δεν πρόκειται για αληθινή «ηλιοροφή» αλλά για μια σειρά από οθόνες που δείχνουν τη ζωντανή εικόνα του ουρανού πάνω από το αεροπλάνο, παρέχοντας ένα αίσθημα «ανοίγματος» που δεν συμπίπτει με τα παραδοσιακά αεροσκάφη.

Οι τοίχοι, που χωρίζουν τις διάφορες περιοχές, γίνονται από διάφανοι σε αδιάφανοι με το πάτημα ενός κουμπιού, διευκολύνοντας την αίσθηση ανοικτού σχεδίου. Η επιρροή των supercars της Pagani γίνεται αισθητή σε όλους τους τομείς, με μαλακά, δερμάτινα χαλιά, γλυπτές μεταλλικές λεπτομέρειες και έπιπλα από ανθρακόνημα. Συνολικά το αεροσκάφος είναι τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά άψογο.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR