Quantcast

Το MateBook X της Huawei θυμίζει πολύ το Apple MacBook

Όσον αφορά τα smartphones, τα τελευταία χρόνια η Huawei έχει αποδείξει πως είναι κάτι παραπάνω από άξιος ανταγωνιστής της Apple. Ο κινεζικός γίγαντας της ηλεκτρονικής τεχνολογίας όμως, μόλις εισήγαγε την τελευταία του δημιουργία – το MateBook X.

Με το άψογο προφίλ και το σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρα, ο φορητός υπολογιστής των Windows φέρει περισσότερο από μια ομοιότητα με το MacBook 12 ιντσών της Apple. Από άποψη μεγέθους, το MateBook έχει πάχος 12,5 χιλιοστών έναντι 13,1 χιλιοστών του αντίστοιχου MacBook.

Πιο συγκεκριμένα, το MateBook X έρχεται με έναν Intel Core i7, 7ης γενιάς, 8GB μνήμης RAM και 512GB SSD, που είναι ιδανικός για τις καθημερινές εργασίες. Η μπαταρία έχει διάρκεια έως 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο 1080p, με μία μόνο φόρτιση. Η οθόνη 13 ιντσών 2Κ επιτρέπει την προβολή των εν λόγω βίντεο σε υψηλή ποιότητα, ενώ δεν υπάρχει φόβος για υπερθέρμανση χάρη στο περίβλημα “μικροεγκατεστημένου υλικού αλλαγής φάσης”. Επιπλέον προνόμια περιλαμβάνουν έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί τροφοδοσίας για εύκολη πρόσβαση και ένα αδιάβροχο πληκτρολόγιο.

matebook

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR