Quantcast

Hotel Semiramis: Ο «προκλητικός» σχεδιασμός στο καταπράσινο τοπίο των Βορείων προαστίων

Το ξενοδοχείο Semiramis δεσπόζει εδώ και χρόνια στο καταπράσινο προάστιο της Κηφισιάς. Ο industrial designer Karim Rashid, εμπνευσμένος από τις καμπυλωτές δομές των γλειφιτζουριών, δημιούργησε ένα χώρο, που προσφέρει μια ενθουσιώδη και σαγηνευτική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές αντιλήψεις φιλοξενίας. Στα 51 exclusive δωμάτια του Semiramis, στο καταπράσινο προάστιο της Κηφισιάς, η τέχνη συνδυάζεται με τη σύγχρονη ξενοδοχειακή τεχνολογία, ενώ ταυτόχρονα η λειτουργικότητά τους αποπνέει ένα εξευγενισμένο στυλ.

Παιχνιδιάρικο και έντονο, το design του Semiramis αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα του ρευστού στυλ του Karim Rashid αλλά και της προκλητικής συλλογής σύγχρονης τέχνης του Dakis Joannou. Ο λαμπερός ροζ γυάλινος κύβος καλωσορίζει τους επισκέπτες στο λόμπι, προμηνύοντας τη συνέχεια του εσωτερικού σχεδιασμού και της ποιοτικής φιλοξενίας. Εκεί, τα έντονα χρώματα του πράσινου, του ροζ και του κίτρινου κοσμούν με έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα τρόπο το λευκό φόντο, ενώ το χαρακτηριστικό και τεράστιο “YE$” – των διεθνώς αναγνωρισμένων καλλιτεχνών Tim Noble και Sue Webster – δημιουργεί αμέσως την πιο «ζωντανή» ατμόσφαιρα.

Στο πίσω μέρος του Semiramis θα βρει κανείς την εκπληκτική, πολύχρωμη πισίνα. Η καμπυλωτή δομή της συμφωνεί με τις χαρακτηριστικές γραμμές σχεδιασμού του Karim Rashid, καθιστώντας τη έτσι μια μοναδική δημιουργία. Στο συνολικό χώρο διατηρείται ένα στυλ από την πόλη του Miami που συναρπάζει, με ειδικά διαμορφωμένα decks για ηλιοθεραπεία και ιδανικές ξαπλώστρες για χαλάρωση. Η πισίνα λειτουργεί από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, καλύπτοντας έτσι μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR