Quantcast

Η απόλυτη εμπειρία Tommy Jeans, σε μια συνάντηση που γράφει ιστορία

Στο μεγάλο party για τη νέα σειρά Tommy Jeans της Hilfiger Denim στο Τhe Mall Athens, «χτύπησε δυνατά η καρδιά» του αγαπημένου brand Tommy Hilfiger, δίνοντας τον ρυθμό σε όλους εμάς που βρεθήκαμε στο χώρο.

Αφού οι πέντε influencers ένωσαν τις δυνάμεις τους και έδειξαν την αγάπη τους για το brand, επικοινωνώντας με το δικό τους, ομαδικό τρόπο τη συλλεκτική συλλογή Tommy Jeans και αφού ολοκληρώθηκε ο πιο διαδραστικός instagram διαγωνισμός, με 3 νέους ανθρώπους να μπαίνουν σε ρόλους influencers, το ραντεβού μας οριστικοποιήθηκε για την Πέμπτη 18 Μαΐου. Το κατάστημα της Hilfiger Denim στο The Mall Athens γέμισε με κόσμο που ανυπομονούσε να ζήσει ανάμεσα στις νέες προτάσεις της Tommy Jeans συλλογής για το καλοκαίρι 2017. Δροσιστικά ροφήματα και αναψυκτικά, δυνατή μουσική, τα πιο φρέσκα πρόσωπα της πόλης και ανάμεσα μας η νέα πολυαναμενόμενη σειρά της Hilfiger Denim.

Με τις ρετρό αναφορές να κυριαρχούν στη συλλογή και με τα βλέμματα να πέφτουν πάνω στα μεγάλα και εντυπωσιακά λογότυπα και στους pastel χρωματισμούς, η συνάντησή όλων μας έγινε μια μοναδική εμπειρία.

Οι αναμνήσεις όλων μας ενώθηκαν με την αξεπέραστη εμπειρία που μας πρόσφερε η συλλεκτική συλλογή Tommy Jeans και δημιούργησαν τη νέα ιστορία του δημοφιλούς brand, με εικόνες και συναισθήματα που θα θυμόμαστε για καιρό.

More Stories
https hypebeast.com image 2024 03 loewe crafted world fashion retrospective shanghai exhibition centre 2 (1)
Crafted World: Μια έκθεση αφιερωμένη στην πλούσια κληρονομιά της LOEWE
DIDÉE.GR