Quantcast
Dua Lipa

Η άψογη συνεργασία της Dua Lipa με την MAC Cosmentics

Αναμφισβήτητα, η Dua Lipa διανύει ένα από τα πιο επιτυχημένα έτη της καριέρας της. Η φημισμένη τραγουδίστρια συνεχίζει να ενισχύει την εικόνα της, αφού πρόσφατα ολοκλήρωσε μια συνεργασία με την παγκοσμίου κυκλοφορίας εταιρεία MAC Cosmetics.

Πρόκειται για την ειδική κυκλοφορία του Cremesheen Glass, το οποίο συνδυάζει την «κρεμώδη υφή ενός κραγιόν με την υψηλή γυαλάδα του gloss». Ένα προϊόν ιδανικό για να τονίσει τη χαρακτηριστική έκφραση χειλιών της Lipa.

Το συνοδευτικό διαφημιστικό βίντεο παρουσιάζει την τραγουδίστρια σε ένα γυμναστήριο πυγμαχίας. Πρόκειται για ένα ηχητικό κομμάτι της Dua Lipa που λέει χαρακτηριστικά πως το να είναι δυνατή σημαίνει πως είσαι και όμορφη. Βέβαια δεν είναι τυχαίο πως η τραγουδίστρια είναι και τα δύο και παράλληλα μια ταλαντούχα καλλιτέχνιδα.

Η συνεργασία έρχεται ως μέρος της εκστρατείας Future Forward της MAC, η οποία αναδεικνύει τις γυναίκες που διαμορφώνουν το μέλλον της μουσικής, με την Dua Lipa να αποτελεί το τέλειο παράδειγμα. Αξιοσημείωτο για την τραγουδίστρια είναι μάλιστα πως την επόμενη εβδομάδα, στις 2 Ιουνίου, θα κυκλοφορήσει το αυτοβιογραφικό της άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων των κομματιών “Blow Your Mind (Mwah)”, “Hotter Than Hell” και “Lost In Your Light”.

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την καμπάνια.

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR