Quantcast
αναφορές

Σύγχρονη κατοικία με σαφείς αγροτικές επιρροές στο Οντάριο

Η εταιρεία Trevor Horne Architects, που εδρεύει στο Λονδίνο, ολοκλήρωσε μια κατοικία στο Οντάριο, με σαφείς αναφορές στις τοπικές δομές του αχυρώνα. Αυτό επιτεύχθηκε μέσα από τους εκτεταμένους χώρους και την οροφή που ολοκληρώθηκαν από μια επένδυση ψευδαργύρου.

Η κατοικία Corbourg, όπως ονομάζεται, βρίσκεται στην καναδική ακτή της λίμνης Οντάριο, μια από τις Μεγάλες Λίμνες που ορίζουν τα νοτιοανατολικά σύνορα της χώρας με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεδομένου ότι οι πελάτες είχαν προηγουμένως κατοικήσει σε ένα αγρόκτημα, οι αρχιτέκτονες επεδίωξαν να αναφερθούν στις παραδοσιακές κατασκευές. Στην πρόσοψη της εισόδου, η εγκοπή σε σχήμα L φιλοξενεί μια ευρεία βεράντα με θέα στη λίμνη.

Λαμβάνοντας επιπλέον ιδέες από τις αγροτικές κατασκευές, οι αρχιτέκτονες έβαλαν μια στέγη σε κάθε τμήμα. Έτσι, σχημάτισαν μια εγκοπή σχήματος V κατά μήκος της κεντρικής γραμμής. Όσον αφορά την οροφή, διαθέτει επένδυση ψευδαργύρου και συμπληρώνει το εξωτερικό τούβλο τύπου Petersen Tegl. Τέλος, σχετικά με το εξωτερικό, οι αρχιτέκτονες χρησιμοποίησαν σκοτεινές αποχρώσεις, τοποθετώντας μια σειρά από δέντρα στο μπροστινό μέρος της κατοικίας.

Φωτογραφίες: Steven Evans

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR