Quantcast
Saint Laurent

Μια πρώτη ματιά στη χειμερινή καμπάνια του Saint Laurent

Ο Saint Laurent έδωσε στο V Magazine μια αποκλειστική πρώτη «γεύση» από την καμπάνια του Χειμώνα 2017 με ένα βίντεο. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Nathalie Canguilhem, ενώ τη στυλιστική επιμέλεια είχε ο Alastair McKimm. Πρόκειται για ένα βίντεο που αγγίζει την ακρότητα, όμως αυτό είναι και το νόημά του. Άλλωστε η συλλογή Χειμώνας 2017 αποτελεί μια εξερεύνηση «των παραδόξων και των εντάσεων μιας σύγχρονης θηλυκότητας του Saint Laurent».

Για να αναδείξει αυτή τη θηλυκότητα, ο οίκος επέλεξε τη Charlotte Gainsbourg – την κόρη του τραγουδιστή Serge Gainsbourg και του fashion icon Jane Birkin – ως το νέο του πρόσωπο. Το αποτέλεσμα έφερε έναν άψογο συνδυασμό του αβίαστου coolness, της κομψότητας και της γαλλικής κληρονομιάς, χαρακτηριστικά γνωστά για τον Saint Laurent τα τελευταία χρόνια. Δεδομένης της σχέσης του Gainsbourg με τον Saint Laurent, αυτή η επιλογή φαίνεται απολύτως φυσική.

Η νέα καμπάνια σηματοδοτεί ένα ακόμη σταθερό και θριαμβευτικό βήμα για τον Anthony Vaccarello, ο οποίος ανέλαβε τον οίκο τον περασμένο χρόνο. Για τη δεύτερη συλλογή του, ο σχεδιαστής δηλώνει: «Λατρεύω την ανατρεπτική προσέγγιση του Saint Laurent για τα ρούχα και το σκούρο ρομαντισμό του, που κρύβει ένα διεστραμμένο υπαινιγμό».

Πηγή: VMagazine

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR