Quantcast

Η Kate Moss συνεργάζεται με τον Ara Vartanian για μια σειρά κοσμημάτων

Το supermodel Kate Moss και ο Βραζιλιάνος σχεδιαστής κοσμημάτων Ara Vartanian συνεργάστηκαν για να λανσάρουν τη limited edition, capsule σειρά από κοσμήματα. Η συλλογή περιλαμβάνει αγγλικά – εμπνευσμένα από το Μεσαίωνα – κομμάτια πολύτιμων λίθων, διακοσμημένα με διαμάντια και ρουμπίνια και ειδικά κεντημένα στολίδια. Τα μεσαιωνικά μοτίβα βρίσκονται επίσης στα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια της σειράς.

Στη διαφημιστική καμπάνια, φυσικά, πρωταγωνιστεί η ίδια η Moss αλλά και τα μοντέλα της – Anna Lee Gardner, Elfie Reigate, Luka Isaac και Louis Baines. Οι φωτογράφιση έγινε από τον Fenton Bailey στη γραφική, εξοχική κατοικία της Kate Moss στο Cotswolds.

Σχετικά με αυτό που ενέπνευσε τη συλλογή με τον Vartanian, η Kate Moss δήλωσε: «Όταν μιλήσαμε για τη συνεργασία, είπα ότι ήθελα να φτιάξω περισσότερα κοσμήματα σαν κομμάτια που έχουν νόημα και που μπορείς να φορέσεις καθημερινά», ενώ ο Vartanian πρόσθεσε, «Χρησιμοποιούμε πολύ κόκκινο γρανάτη (πολύτιμος λίθος) στη συλλογή, γιατί είναι η πέτρα της γέννησης της Kate».

Οι τιμές των κοσμημάτων ξεκινούν από $903 και οι λάτρεις μπορούν να αποκτήσουν τη limited edition συλλογή μέσα από το HarveyNichols.com και τον Ara Vartanian.

More Stories
DSC8077 copy 2 (1)
The C Edition “Cruise” Collection S/S 2024
DIDÉE.GR