Quantcast
Dirt’idee

Dirt’idee #4 από τη Μαριτίνα Χαλβατζή

Dirt’idee: Κάθε εβδομάδα, η Dirty Maritini ανακαλεί τα 5 πράγματα που της κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα παραθέτει στο didee.gr, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Κείμενο και εικαστικό: Μαριτίνα Χαλβατζή (@dirty_maritini)

1. To show της Σήλιας Κριθαριώτη σε συνεργασία με το σύλλογο Όραμα Ελπίδα

Το βράδυ της Τετάρτης, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γέμισε με λαμπερούς προσκεκλημένους, εν όψει της παρουσίασης της νέας haute couture συλλογής της Σήλιας Κριθαριώτη, για το καλοκαίρι του ’17.  Για μία ακόμη σεζόν, είδαμε λαμπερά και άκρως θηλυκά φορέματα, άλλοτε κεντημένα με πέτρες και άλλοτε με άκρως εντυπωσιακές υφές και όγκους. Αξίζει να σημειωθεί πως η επίδειξη είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τις προσκλήσεις θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”.

2. Τα πέδιλα Odele του Sam Elderman

Τα πέδιλα Odele του Sam Elderman είναι ένας υπέροχα κομψός και οικονομικός τρόπος, για να υιοθετήσει μια γυναίκα την τάση που αποθεώνει την 40s δεκαετία. Το μαύρο τους καρώ, σε συνδυασμό με το block heel, τα κατατάσσουν μοντέρνα και ταυτόχρονα άκρως πρακτικά.

3. H νέα σειρά βερνικιών Gel Effect του Κορρέ

H τελευταία καινοτομία του Κορρέ, έρχεται μέσα από τη νέα σειρά βερνικιών με ημιμόνιμο αποτέλεσμα, “Gel Effect Nail Colour”. Πρόκειται για την ανανεωμένη σειρά βερνικιών με εξαιρετικά προηγμένη σύνθεση, η οποία τα καθιστά ανθεκτικά στο χρόνο και στην χρήση. Παράλληλα η σύνθεση της νέας σειράς Gel Effect του Κορρέ καινοτομεί και ως προς τα βλαβερά συστατικά της, καθώς 10 εξ αυτών που υπάρχουν στα υπόλοιπα βερνίκια, εξαιρούνται από τη σειρά του Κορρέ. Αντίθετα, τα Gel Effect εμπεριέχουν αμυγδαλέλαιο, το οποίο ενισχύει την ελαστικότητα των νυχιών και βελτιώνει την υφή τους.

4. Το 17ο  Athens Technopolis Jazz Festival

Tο 17ο Athens Technopolis Jazz Festival έρχεται από τις 23 έως τις 28 Μαΐου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για 5+1 μέρες jazz εμπειρίας. Η πιο jazz σκηνή της πόλης θα υποδεχτεί 17 συγκροτήματα, περισσότερους από 150 μουσικούς, 3 ορχήστρες και την εορταστική αυτή ατμόσφαιρα θα συμπληρώνουν δύο μεγάλες παράλληλες εκδηλώσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια των έξι ημερών, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Τεχνόπολη στην πιο jazz εκδοχή της, αφού παράλληλα με το φεστιβάλ, ο χώρος θα γεμίσει με μοναδικές δημιουργίες από το μεγαλύτερο από ποτέ σε μέγεθος αλλά και διάρκεια Meet Market, αλλά και την ετήσια έκθεση της φωτογραφικής ομάδας METAPolis “Loss”.

5. Η νέα, πολυτελής έκδοση Rosewater Balancing Mist της Jurlique

Κάθε χρόνο, οι λάτρεις της Jurlique ανυπομονούν για την ετήσια, πολυτελή έκδοση του μοναδικού Rosewater Balancing Mist, μία λοσιόν σε μορφή mist με ένα αποκλειστικό μείγμα ισχυρών εκχυλισμάτων τριαντάφυλλου για να ενυδατώνει βαθιά, να αποκαθιστά και να απαλύνει την επιδερμίδα. Με έμπνευση από την ακατέργαστη αγνότητα και τη δύναμη της φύσης της απομονωμένης κοιλάδας Dooralog της Νέας Νότιας Ουαλίας, η  φετινή έκδοση του Rosewater Balancing Mist, δεν θα μπορούσε παρά να είναι το πιο όμορφο εργαλείο ομορφιάς.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR