Quantcast

Κοστούμια Balmain για τις μπαλαρίνες της όπερας του Παρισιού

Μπορεί ο Olivier Rousteing να έχει γίνει γνωστός για το ντύσιμο της οικογένειας Kardashian/Jenner και για το «στρατό» του από “It” μοντέλα, ωστόσο ο σχεδιαστής του Balmain είναι έτοιμος να καλύψει μια εντελώς νέα πελατεία, τους χορευτές μπαλέτου.

Ο Rousteing έχει παρακολουθήσει το χορευτή και χορογράφο Sébastien Bertaud, προκειμένου να σχεδιάσει τα κοστούμια για ένα επερχόμενο μπαλέτο στην Όπερα του Παρισιού. Σύμφωνα με το WWD, τα κοστούμια Balmain θα φορεθούν στο “Renaissance”, ένα μπαλέτο τεσσάρων κομματιών που θα εκτελεστεί από ανερχόμενους χορευτές.

«Για να είμαι ειλικρινής, εξεπλάγην πραγματικά και συγκινήθηκα, γιατί για μένα όλο αυτό ξεπερνά το σχεδιασμό ρούχων για την όπερα. Το project αυτό αντιπροσωπεύει πραγματικά τη γαλλική κληρονομιά. Προφανώς μου αρέσει ο κόσμος του ποπ, αλλά για μένα όλα σχετίζονται με τον κλασικό χορό… Με γοητεύει από τότε που ήμουν παιδί», δήλωσε ο Rousteing στο WWD. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια αναδρομή πίσω στις παραδοσιακές παριζιάνικες ρίζες τόσο για τον οίκο μόδας, όσο και για τον Rousteing, που έχει επικεντρωθεί στην ποπ κουλτούρα, τη διασημότητα και το Instagram σε προηγούμενες εποχές.

Ο Rousteing μάλιστα μοιράστηκε και ένα sneak-peek από τα κοστούμια Balmain στο Instagram:

More Stories
https hypebeast.com image 2024 03 loewe crafted world fashion retrospective shanghai exhibition centre 2 (1)
Crafted World: Μια έκθεση αφιερωμένη στην πλούσια κληρονομιά της LOEWE
DIDÉE.GR