Quantcast
roberto cavalli

Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Roberto Cavalli

Μετά από 18 μήνες, ο σχεδιαστής Peter Dundas εγκατέλειψε τον Roberto Cavalli, αφήνοντας το γνωστό οίκο μόδας με ένα τεράστιο κενό. Σήμερα όμως, ο οίκος Cavalli ανακοίνωσε πως ο επόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής του έχει πια πάρει τη θέση του. Πρόκειται για το Βρετανό Paul Surridge, ο οποίος διηύθυνε τον Z Zegna για τέσσερα χρόνια και έχει επίσης υπηρετήσει στον οίκο Burberry υπό τον Christopher Bailey και στον Jil Sander επί Raf Simons.

«Είναι τιμή μου και νιώθω περήφανος που θα συνεχίσω την κληρονομιά αυτού του εξαιρετικού ιταλικού οίκου μόδας», δήλωσε ο Surridge στο Business of Fashion, «Είναι μια μοναδική ευκαιρία για ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο του Roberto Cavalli». Ο CEO της εταιρείας, Gian Giacomo Ferraris, πρόσθεσε «Γνωρίσαμε πολλούς υποψήφιους .. αλλά ο λόγος που επιλέξαμε τον Paul είναι ότι εκτός από την ιδιαίτερα δημιουργική του ποιότητα, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την περαιτέρω ανάπτυξη της ταυτότητας του οίκου». Παρόλο που η προηγούμενη εμπειρία του είναι προσανατολισμένη στην ανδρική μόδα, ο Paul θα αναλάβει τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο του οίκου. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίληψή του για τις ρομαντικές και θηλυκές δημιουργίες του Cavalli.

Ο Surridge πρόκειται να παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή στις γυναικείες κολεξιόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018 του Μιλάνο, το Σεπτέμβριο.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR