Quantcast
Reebok Classic

Reebok Classic x Fashion Workshop: Κλασικό και φουτουριστικό στοιχείο σ’ ένα ανατρεπτικό catwalk

Με έμπνευσή τους τα κλασικά κομμάτια της Reebok Classic, οι σπουδαστές του Fashion Workshop Mod’ Art International δημιούργησαν φουτουριστικά σχέδια σε ένα πρωτοποριακό catwalk στο Madwalk.

Το νέο «αίμα» στο σχεδιαστικό τομέα έχει ήδη αποσπάσει αρκετά καλές κριτικές για τις δημιουργίες του. Με γνώμονα τη χαρακτηριστική αισθητική και με μια ξεχωριστή προσωπικότητα να συνοδεύει κάθε τους δημιουργία, οι σπουδαστές μόδας πειραματίζονται, εμπνέονται και πάνω απ’ όλα πρωτοπορούν. Πρόσφατα μάλιστα, οι ανερχόμενοι σχεδιαστές απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως μπορεί το ταλέντο να είναι έμφυτο, αλλά η εξέλιξή του επιτυγχάνεται με επίμονη δουλειά.

Με διάθεση να δοκιμάσουν ανατρεπτικές ιδέες, οι νεαροί σχεδιαστές του Fashion Workshop Mod’ Art International είχαν την ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες και να γνωρίσουν από κοντά το πώς είναι να συνεργάζεσαι με μια μεγάλη αθλητική εταιρεία, τη Reebok Classic. Στα πλαίσια του συναρπαστικού fashion music project, Madwalk, λοιπόν, και με έμπνευσή τους τα outfits του global brand, δημιούργησαν τα δικά τους σχέδια, συμπληρώνοντας τον έντονο χαρακτήρα των εμφανίσεων. Στόχος ήταν να σχεδιάσουν ανατρεπτικά designs κι αναπάντεχες προτάσεις, που θα ξεχωρίζουν από τις συνηθισμένες γραμμές της σημερινής μόδας. Γι’ αυτό και δόθηκε στους σπουδαστές απόλυτη ελευθερία, ώστε να μην εγκλωβίζονται σε συγκεκριμένες ή επαναλαμβανόμενες στιλιστικές νόρμες. Επομένως οι δημιουργίες τους προέκυψαν, κυριολεκτικά, από το μηδέν.

Τα σχέδια βγήκαν απευθείας από τα εργαστήρια του Fashion Workshop Mod’ Art International και συμπλήρωσαν τα outfits της Reebok Classic, προκαλώντας αναπάντεχους, αλλά στιλάτους, συνδυασμούς. Όλα τα έργα που σχεδίασαν δεν διατίθενται προς πώληση, καθώς έγιναν στο πλαίσιο της διδακτέας ύλης. Τα έργα αυτά θα είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που θα παρουσιάσουν κατά την αποφοίτησή τους.

Κυρίαρχη δομή των δημιουργιών ήταν το διάφανο λευκό με ιριδίζουσες όψεις και χρωματιστές λεπτομέρειες, ολοκληρώνοντας τα εικονικά κομμάτια της Reebok Classic. Υιοθετώντας το vibrant urban street style, τα outfits αποτέλεσαν ανατρεπτικούς συνδυασμούς της κλασικής sport εμφάνισης με το φουτουριστικό χαρακτήρα των κομματιών από τους νέους σχεδιαστές του Fashion Workshop Mod’ Art International.

Επίσης ανατρεπτικός ήταν και ο τρόπος που έγινε η επιλογή των μοντέλων. Άτομα που δεν σταματούν ποτέ να δοκιμάζουν το διαφορετικό, να πειραματίζονται με τα looks τους και να αναζωογονούν την εμφάνισή τους. Αυτοί ήταν οι εκπρόσωποι των καινοτόμων δημιουργών και σπουδαστών στο catwalk. Και σίγουρα υιοθέτησαν με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες τόσο του Fashion Workshop Mod’ Art International, όσο και της Reebok Classic.

Το αποτέλεσμα που δόθηκε επί σκηνής εντυπωσίασε τόσο το κοινό, όσο και τους συνεργάτες της ενέργειας, αφού η συνεργασία κατέληξε να έχει εκπληκτική χημεία. Τα outfits απέκτησαν ένα άκρως σύγχρονο twist, που συνδυάστηκε άψογα με τα κλασικά κομμάτια της Reebok. Βέβαια, η Reebok Classic έχει βαθιά παράδοση στο urban street style και μια σπουδαία ιστορία γύρω από αυτό. Δεν έχει σταματήσει ποτέ όμως, να είναι ένα fashion forward brand που τολμά να δοκιμάζει νέες ιδέες, συμμετέχοντας στη διαμόρφωση των τάσεων. Κάποια πράγματα είναι απλώς θέμα DNA, φιλοσοφίας και κατεύθυνσης και η Reebok Classic το έχει αποδείξει. «Αγκαλιάζοντας» λοιπόν, φρέσκες ιδέες και ανακαλύπτοντας εκ νέου τα όρια του κλασικού στιλ μέσα από διάφορες συνεργασίες, το global brand στηρίζει το νέο «αίμα» σχεδιαστών και όχι μόνο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως επαναπροσδιορίζει διαρκώς το διαχρονικό στοιχείο, αναμειγνύοντάς το άψογα με το φρέσκο.

Με τη σημαντική αυτή συνεργασία, οι σπουδαστές κατάφεραν να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά το όραμά τους. Δουλεύοντας πλάι στους καλύτερους, έμαθαν να είναι ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους, ακόμα και στα πιο ανατρεπτικά στιλ. Εκείνο που μένει από το show της συνεργασίας Reebok Classic και Fashion Workshop Mod’ Art International είναι η δημιουργικότητα, ο επαγγελματισμός και η ομαδικότητα όσων συμμετείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του project. Το φουτουριστικό στοιχείο των δημιουργιών, που συνδυάστηκε άψογα με τη διαχρονικότητα των κομματιών Reebok Classic, αποτελεί σίγουρα την καλύτερη απόδειξη της επιτυχίας της συνεργασίας και μας κάνει να αναμένουμε τα επόμενα ανατρεπτικά βήματα του αθλητικού brand.

Για να μη χάνεις τα νέα της Reebok Classic, μείνε συντονισμένος στο Facebook και στο Instagram.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR