Quantcast
amazon

Λειτουργία προσωπικού στυλίστα στη νέα κάμερα της Amazon

Ένα από τα τελευταία προϊόντα της Amazon είναι ένα gadget που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας. Το Echo Look, είναι ένας «έξυπνος καθρέφτης», που λειτουργεί τόσο ως… στυλίστας όσο και ως… προσωπικός φωτογράφος.

Η συσκευή είναι μια επανέκδοση της εικονικής βοηθού της εταιρείας, Alexa, αλλά με μερικές αναβαθμίσεις σχετικά με τη μόδα. Μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο 360 μοιρών από το outfit σας, με μια φωτογραφική μηχανή hands-free, όταν της το πείτε. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή Echo Look διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται Style Check και μπορεί να κρίνει την εμφάνισή σας, χρησιμοποιώντας τη «μηχανική μάθηση» και τις «συμβουλές ειδικών μόδας». Σύμφωνα με την Amazon, μπορείτε να συγκρίνετε δύο outfits σας αλλά και να συμβουλευτείτε τους ειδικούς για το ποια εμφάνιση είναι εκείνη που σας ταιριάζει καλύτερα, με βάση τις τρέχουσες τάσεις και το τι σας κολακεύει.

Πέρα από τη λειτουργία του ως σύγχρονος καθρέφτης υψηλής τεχνολογίας, το Echo Look έχει επίσης τη λειτουργικότητα της Alexa. Μπορεί δηλαδή να σας ενημερώσει για τον καιρό, τις ειδήσεις, το πρόγραμμα και την κυκλοφορία στις μετακινήσεις σας. Μπορεί επίσης να διαβάσει βιβλία ή να παίξει μουσική.

Η τεχνολογία αποτελεί μέρος της προσπάθειας της Amazon να επεκτείνει το τμήμα της μόδας. (Ξεκίνησε επίσης μια πρωτότυπη ηλεκτρονική επίδειξη Style Code Live, πέρυσι με παρόμοιο στόχο). Παρόλο που είναι χρήσιμο, το Echo Look δημιουργεί ανησυχίες για την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Σύμφωνα με το The Verge, η συσκευή δεν προορίζεται να λειτουργήσει σαν κάμερα ασφαλείας, αλλά φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι ικανή να τραβάει φωτογραφίες ενώ απουσιάζετε από το σπίτι…

Το Amazon Echo Look κοστίζει 200 δολάρια και είναι προς το παρόν διαθέσιμο για μικρό αριθμό πελατών, οι οποίοι θα επιλεχθούν κατόπιν πρόσκλησης.

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR