Quantcast
pigalle

Pigalle x Missoni: Συνεργατική capsule collection με επίκεντρο το μπάσκετ

Συνδυάζοντας «τη διαφορετικότητα, την οικογένεια και την ελευθερία, με τη συμμόρφωση, την περιέργεια και το χρώμα» η Pigalle μαζί με την Missoni παρουσιάζουν μια συνεργατική capsule συλλογή για την άνοιξη του 2017. Ο ιδρυτής της εταιρείας Pigalle, Stephane Ashpool, ταίριαξε τη hip-hop κουλτούρα της νεολαίας του ’90 με την κληρονομιά και την εμπειρία στα πλεκτά της Missoni, δημιουργώντας μια co-branded προσπάθεια με ένα από τα αγαπημένα θέματά του: το μπάσκετ.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούσε η μάρκα από το 1985 έως και το 2010 επαναδιατυπώθηκαν σε μπεζ/κίτρινο και σε μπλε/μοβ παραλλαγές χρωμάτων. Γενικότερα, στη συλλογή συμπεριλαμβάνονται από bomber jackets τύπου πανεπιστημίου και ρόμπες από βαμβάκι pima μέχρι και παντελόνια, χαρακτηριστικές φανέλες και t-shirts. Το bomber και η ρόμπα θα κυκλοφορήσουν και με επένδυση από νάιλον υλικό, ως αναφορά στις πρωτότυπες φανέλες του μπάσκετ, ενώ όσον αφορά τα t-shirts, διαθέτουν laser-cut λογότυπα πάνω στα βαμμένα υφάσματα Missoni.

Το πλήρες φάσμα της συλλογής αναμένεται να είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από την Colette, το Dover Street Market Ginza και τα καταστήματα Pigalle μέσα σ’ αυτό το μήνα.

More Stories
https hypebeast.com image 2024 03 loewe crafted world fashion retrospective shanghai exhibition centre 2 (1)
Crafted World: Μια έκθεση αφιερωμένη στην πλούσια κληρονομιά της LOEWE
DIDÉE.GR