Τα αμφιλεγόμενα νέα sneakers των Dolce & Gabbana

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Dolce & Gabbana προκαλούν διαμάχες. Αυτή τη φορά, την αφορμή έδωσε ένα ζευγάρι λευκά, πάνινα sneakers, διακοσμημένα με φράσεις και σχέδια που έκαναν τους χρήστες των social media να «επιτεθούν» στον ιταλικό οίκο μόδας.

Τα πάνινα παπούτσια από τη συλλογή Fall 2017 φέρουν καρφιά, πούλιες και ιδιόρρυθμα μηνύματα, γραμμένα με μαρκαδόρο και στυλό. Ένα από αυτά τα μηνύματα είναι: “I’M THIN & GORGEOUS,” δηλαδή «είμαι αδύνατος και υπέροχος». Το γεγονός αυτό έσπευσαν να σχολιάσουν οι χρήστες των social media χαρακτηρίζοντάς το ως προσβλητικό, κάτω από την εικόνα που ανέβασε ο Stefano Gabbana στο Instagram.

Μερικοί από τους σχολιασμούς ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζετε ότι είναι λίγο ανόητο να προωθείται το μήνυμα “λεπτός και υπέροχος”; Να ελπίζω πως θα ακολουθήσουν μηνύματα, που θα συμπεριλαμβάνουν όλους τους τύπους σωμάτων;» έγραψε η @ Anna.elisabeth.olsson, ενώ ο @rossy_rl πρόσθεσε, «”λεπτός”;! 😵 δηλώνω απογοητευμένος!».

Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, ο Gabbana απάντησε σε μερικά από τα αρνητικά σχόλια του Instagram με μια σειρά σχολίων που ήταν ακόμη πιο προσβλητικά και από τα μηνύματα στα sneakers. Σ’ ένα μήνυμα μάλιστα έγραψε: «Σκέφτομαι ότι είναι καλύτερο από το να είσαι χοντρός και γεμάτος χάμπουργκερ», και ένα ακόμη σχόλιο από τον σχεδιαστή ήταν «Αγαπητέ μου προτιμάς να είσαι γεμάτος λίπος και χοληστερόλη; Νομίζω πως έχεις πρόβλημα».

@kawamurajumpei ❤❤❤❤❤❤❤

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

Η/Τ: Yahoo Style

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE