Quantcast
οικοδόμημα

Μοντέρνο οικοδόμημα στην Ταϊλάνδη συμφωνεί με το σύγχρονο τρόπο ζωής

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Lynk Architect σχεδίασε ένα μοντέρνο, διώροφο σπίτι με το υπνοδωμάτιο να εξέχει από το υπόλοιπο οικοδόμημα. Τοποθετημένο στα περίχωρα της Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη, το νέο σπίτι σχεδιάστηκε ως ένας συμπαγής χώρος με τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα σύγχρονο τρόπο ζωής, καθώς και χαμηλό κόστος κατασκευής και συντήρησης.

Τα μεγάλα παράθυρα και οι συρόμενες, γυάλινες πόρτες γεμίζουν το διώροφο εσωτερικό με άπλετο φυσικό φως. Το ισόγειο φιλοξενεί το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Ο χώρος του σαλονιού διακοσμείται από ένα μεγάλο, καρό χαλί, ενώ η τραπεζαρία αποτελείται από ένα μεγάλο, ξύλινο τραπέζι με τρία κίτρινα φώτα που κρέμονται και δίνουν μία ποπ διάθεση στο χώρο.

Οι σκάλες που οδηγούν στο δεύτερο επίπεδο του σπιτιού είναι ένας συνδυασμός από σκυρόδεμα και ξύλο. Από τον επάνω όροφο, φαίνονται η τραπεζαρία και η κουζίνα. Στην κορυφή της σκάλας, υπάρχει ένας ανοιχτός διάδρομος που οδηγεί στα υπνοδωμάτια, ενώ ένας φεγγίτης προσθέτει την αίσθηση του φυσικού φωτός. Ο πάνω όροφος του σπιτιού διαθέτει επίσης ένα μικρό, υπαίθριο καθιστικό, που μπορεί να προσεγγιστεί και από τις δύο πλευρές.

  

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR