Quantcast
resort 2018

Στο μουσείο Miho θα παρουσιαστεί η συλλογή Resort 2018 του Louis Vuitton

Ο Nicolas Ghesquière θα παρουσιάσει τη συλλογή Resort 2018 για τον οίκο Louis Vuitton στο Μουσείο Miho, κοντά στο Κιότο της Ιαπωνίας. Προγραμματισμένo για τις 14 Μαΐου, το show θα ακολουθήσει την παράδοση του Ghesquière να παρουσιάζει τις resort συλλογές του ανά τον κόσμο, με τα προηγούμενα τέσσερα να έχουν πραγματοποιηθεί στο Μονακό, το Palm Springs και το Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Όσον αφορά το Miho, αξιοσημείωτο είναι πως το σχεδιάστηκε από τον I. M. Pei το 1997 και εμπνεύστηκε από το Shangri-La. Διαθέτει μια εκπληκτική μεταλλική σήραγγα και γέφυρα με κεραμίδια ασβεστόλιθου, που επενδύουν τους τοίχους και τα δάπεδα.

«Ο τόπος με ενέπνευσε αμέσως», δήλωσε ο Ghesquière στο περιοδικό Vogue, «Μετά την έρημο και το Palm Springs, τον ωκεανό και το Ρίο, ήθελα να παρουσιάσω στον κόσμο ένα άλλο τοπίο, να τους “βυθίσω” σε μια πράσινη θάλασσα. Με το Μουσείο Miho του IM Pei, συνεχίζουμε ένα αρχιτεκτονικό ταξίδι που ταιριάζει στον οίκο Louis Vuitton, αυτή τη φορά για την Resort 2018 συλλογή. Έτσι, μεταφερόμαστε σε ένα μπλεγμένο ιστό της φύσης, σ’ ένα γεωγραφικό μεγαλείο και σ’ ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό όραμα».

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR