Quantcast
diesel

Η Naomi Campbell συνεργάζεται με την Diesel για καλό σκοπό

H Naomi Campbell συνεργάστηκε με την Diesel στα πλαίσια δημιουργίας μιας συλλογής με φιλανθρωπικό σκοπό. Προκειμένου λοιπόν να βοηθήσουν τα ευάλωτα παιδιά του κόσμου, λάνσαραν τη συλλογή Child at Heart με t-shirts και hoodies. Τα κομμάτια φέρουν δύο μοτίβα, σχεδιασμένα από τα ίδια τα παιδιά: μια καρδιά με γραμμές από τα χρώματα του ουράνιου τόξου και μια πασχαλίτσα.

Μέρος των εσόδων από τα ρούχα θα διατεθούν στο Fashion for Relief, τη φιλανθρωπική οργάνωση της Campbell που είναι αφιερωμένη στην ευημερία των παιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει συγκεντρώσει πάνω από £4,5 εκατομμύρια από την ίδρυσή της 2005. Η Campbell, η οποία έχει ήδη τιμηθεί από το Αμερικανικό Ίδρυμα για την έρευνα του AIDS για το εκτεταμένο φιλανθρωπικό της έργο, είναι ενθουσιασμένη για τη νέα συλλογή  από τη συνεργασία της με την Diesel. «Το Fashion For Relief λειτουργεί σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, σε συνδυασμό με άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις», είπε. «Αυτό το καταπληκτικό και ιδιαίτερο σχέδιο θα παράσχει την απαραίτητη βοήθεια και υποστήριξη για τα παιδιά των προσφύγων».

Η συλλογή συνοδεύεται από μια εκστρατεία με φωτογράφο τον Giampaolo Sgura, στην οποία πρωταγωνιστεί η Campbell, o καλλιτεχνικός διευθυντής της Diesel, Nicola Formichetti, και μοντέλα όπως η Barbara Palvin, ο Matt McMahon, ο Vito Basso, η Riley Montana, η Molly Blair και ο Wang Chen Ming, που συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Η συλλογή της συνεργασίας Fashion For Relief x Diesel θα είναι διαθέσιμη online και στα καταστήματα της Diesel.

 

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR