Quantcast
massimo giorgetti

O γοητευτικός Μassimo Giorgetti αποχαιρετά τον Emilio Pucci

O καταξιωμένος σχεδιαστής από το Μιλάνο, Massimo Giorgetti δεν είναι πλέον ο καλλιτεχνικός διευθυντής του γνωστού οίκου μόδας, Emilio Pucci. Ο Giogetti παραιτήθηκε από τον οίκο μόδας – που βρίσκεται υπό την ηγεσία της LVMH – επιλέγοντας αντ’ αυτού να χτίσει τη δική του εταιρεία, με όνομα MSGM. Ο καλλιτέχνης και δημιουργός βρίσκεται στη λίστα του Business of Fashion με τα 500 πρόσωπα που επηρεάζουν τη μόδα και ήταν στο πλευρό του Emilio Pucci για δύο χρόνια, έχοντας διοριστεί ως καλλιτεχνικός διευθυντής το Μάρτιο του 2015.

«Αυτή η εμπειρία με Emilio Pucci, έναν από τους πιο αντιπροσωπευτικούς και ιστορικούς οίκους στο χώρο της μόδας, ήταν ένα ταξίδι γεμάτο έμπνευση, το οποίο συνέβαλε επίσης στην επαγγελματική μου ανάπτυξη. Σήμερα η εταιρία μου χρειάζεται ακόμη περισσότερο την προσοχή και όλη μου την ενέργεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Laudomia Pucci, την ομάδα LVMH, τον Mauro Grimaldi και όλη την ομάδα Emilio Pucci, για την υποστήριξη μου στην όμορφη αυτή περιπέτεια», εξήγησε ο Giorgetti σε επίσημη δήλωσή του.

Ο Mauro Grimaldi, διευθύνων σύμβουλος του Emilio Pucci, ήταν εξίσου φιλικός. «Έχουμε αποφασίσει με πλήρη συμφωνία τη λήξη της συνεργασίας μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους της εταιρείας, τον Massimo Giorgetti για τον επαγγελματισμό που έδειξε κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών της συνεργασίας μας».

Αναμένονται δυναμικά τα βήματα της εταιρείας MSGM στο άμεσο μέλλον.

More Stories
erik bratsberg persona restaurant stockholm dezeen 2364 col hero 1704x958
Persona Restaurant: Φυσικά υλικά και γλυπτικές φόρμες δια χειρός Erik Bratsberg
DIDÉE.GR