Quantcast
Massimo Piombini

Ο Massimo Piombini είναι ο νέος CEO του οίκου Balmain

Με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Olivier Rousteing του οίκου Balmain πρόκειται να συνεργάζεται από εδώ και πέρα ο Massimo Piombini, ο οποίος μόλις διορίστηκε ως ο νέος CEO – ή αλλιώς διευθύνων σύμβουλος – του γαλλικού οίκου.

Ο Piombini και ο Olivier Rousteing έχουν στόχο να επιταχύνουν την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου καταστημάτων του οίκου και να αναπτυχθούν σε άλλες κατηγορίες προϊόντων. «Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία στην αγορά. Ο Balmain είναι ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά, επειδή δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα, όσο θα μπορούσε. Με την υποστήριξη του Olivier και με τη δομή που έχουμε και πρόκειται να ενισχύσουμε, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα λαμπρό μέλλον», δήλωσε ο Piombini σε συνέντευξή του στο WWD.

Ο Rousteing ανέφερε επίσης, πως η μάρκα θα διευρύνει την αισθητική της για να επιτύχει μια ευρύτερη πελατειακή βάση, χωρίς όμως να θυσιάσει τις πολυτελείς ρίζες της. «Θέλουμε να επανεξετάσουμε την απλή πολυτέλεια, θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στα τζιν, θέλουμε να επαναφέρουμε τα jersey και τα πλεκτά στη συλλογή. Κάτι πιο απλό, αλλά διατηρώντας την υψηλή ραπτική και την πολυτέλεια».

Χαρακτηριστικά πρόσθεσε για το νέο του συνεργάτη: «Ο Massimo έχει ένα ισχυρό όραμα, ένα πραγματικά έξυπνο όραμα για το μέλλον, ενώ ξέρει πώς να αναλύσει το παρελθόν. Έχει την αίσθηση της αισθητικής, της δημιουργικότητας. Είναι φιλόδοξος και αυτό είναι που χρειάζεται τώρα ο οίκος Balmain».

Πηγή: WWD

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR