Αυστραλιανή κατοικία προσαρμόζεται στις καιρικές συνθήκες με ευκολία

Χτισμένο σε απόσταση περίπου 20 λεπτά από την Ακτή Sunshine της Αυστραλίας, το Tent House είναι μία ευέλικτη κατοικία που μεταβαίνει από το χειμώνα στο καλοκαίρι με ευκολία. Έχει τρία υπνοδωμάτια, τοποθετημένα σε κάθε πλευρά ενός κεντρικού ανοιχτού χώρου, σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα. Χάρη στους συρόμενους τοίχους και τα πάνελ οροφής, το εσωτερικό μπορεί να κλείσει εντελώς και να μονωθεί, όταν υπάρχουν ψυχρότερες καιρικές συνθήκες. Στη συνέχεια θα ανοίξει, όταν η θερμοκρασία το απαιτεί. Όταν το εσωτερικό είναι ανοικτό, το λευκό χρώμα της τέντας φωτίζει τη σκοτεινή δομή του σπιτιού και τα δάπεδα από μπετόν, ενώ η έλλειψη τοίχων επιτρέπει στους ενοίκους να απολαύσουν τη θέα του δάσος και τον κήπο.

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE