Quantcast
παππούς

Ο πιο hot παππούς της Κίνας είναι το νέο πρόσωπο της Reebok

O Octogenarian Wang Deshun είναι το νέο πρόσωπο της Reebok στην Κίνα. Ο ογδοντάχρονος ηθοποιός, γνωστός ως «ο πιο hot παππού της Κίνας», επιλέχθηκε από την αθλητική εταιρεία, η οποία διευρύνει την παρουσία της στην Κίνα. Ο Wang ο οποίος γεννήθηκε το 1936 στην βορειοανατολική πόλη της Shenyang, πρωταγωνιστεί στο πιο πρόσφατο video για την καμπάνια της Reebok στην Κίνα με τίτλο “Be More Human” μαζί με την ηθοποιό Yuan Shanshan και τον ηθοποιό Wu Lei.

Ο μεγάλης ηλικίας ηθοποιός κέντρισε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον πίσω στο 2015, όταν συμμετείχε ως μοντέλο στο Fashion Week του Πεκίνο για ένα τοπικό σχεδιαστή όπου περπάτησε γυμνόστηθος και με τόση ενέργεια που ήταν αρκετή για να κάνει αίσθηση.

Την Τετάρτη, η Reebok έθεσε τους στόχους της να γίνει το καλύτερο fitness brand της Κίνας. Η νέα lifestyle σειρά της, FitHubs, επεκτείνεται γρήγορα και περιλαμβάνει κατάστημα ρούχων, σε συνδυασμό με γυμναστήριο και άλλες δραστηριότητες για τους πελάτες. Τα FitHubs υπάρχουν ήδη σε περιοχές όπως Wuhan, Qingdao και Hangzhou. Η Reebok σχεδιάζει να ανοίξει συνολικά 500 FitHubs μέχρι το 2020. Πενήντα ακόμη έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν το 2017. Προς το παρόν η Reebok επικεντρώνεται σε τρεις βασικές κατηγορίες: το τρέξιμο, την προπόνηση και στα κλασικά ρούχα αθλητισμού, όμως φέτος θα προωθήσει ιδιαίτερα τη σειρά για τρέξιμο.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR