Quantcast
Elton John

Η μοναδική συλλογή γυαλιών του εκκεντρικού Elton John

Για κάποιους η μόδα αποτελεί μέσο έκφρασης. Για άλλους τρόπο ζωής. Ο Elton John, ο οποίος έγινε πρόσφατα 70 χρονών, ανήκει σίγουρα στην τελευταία κατηγορία. Από την πρώτη εμφάνισή του στη ροκ σκηνή, στα τέλη της δεκαετίας του ’60 έως και σήμερα, μετράει πέντε δεκαετίες επιτυχίας και εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής. Όμως διατηρεί ένα πράγμα σταθερό: την αμετανόητη αγάπη του για τα ρούχα. Αν και από νωρίς το στυλ του ξεχώριζε, ο John εξακολουθεί να κάνει τις εμφανίσεις του μοναδικές, χάρη στα γυαλιά που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του.

Πάντοτε αναζητούσε τα πιο cool ζευγάρια γυαλιών για να συμπληρώσει τα μοναδικά κοστούμια του, ανάλογα με τη διάθεσή του. Έχει μάλιστα φορέσει μερικά από τα πιο αξέχαστα γυαλιά στην ιστορία: καινοτόμες αποχρώσεις, εκκεντρικές λεπτομέρειες, υαλοκαθαριστήρες, γούνα ή ακόμα και σκελετούς καλυμμένους από στρας. Με κάθε είδους σχήμα, μέγεθος, στυλ και χρώμα, έχει καταφέρει να κινεί το ενδιαφέρον και η κάθε του εμφάνιση να είναι μοναδική, δημιουργώντας παράλληλα ένα στυλ εντελώς δικό του.

Τα statement γυαλιά έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους από οίκους όπως Gucci, Chanel και Marc Jacobs. Η συλλογή του Elton John δεν είναι μόνο διασκεδαστική, είναι πλέον τάση. Μια ματιά στα πιο εκκεντρικά, τα πιο περίεργα και τα πιο κομψά ζευγάρια της συλλογής του, είναι η πηγή έμπνευσης που θα χρειαστείτε γι’ αυτή την άνοιξη.

  

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR