Quantcast
iPhone 7

Η Apple συμβάλλει στην καταπολέμηση του AIDS με το νέο, κόκκινο iPhone 7

Η Apple συνεργάστηκε με την εταιρεία (PRODUCT) RED για μια ειδική έκδοση του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus σε έντονο κόκκινο φινίρισμα αλουμινίου. Και οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε μοντέλα των 128GB και 256GB, με τιμές που κυμαίνονται μεταξύ των $749 και $969 δολαρίων, ενώ η πώληση έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 24 Μαρτίου, online και σε όλα τα Apple Stores.

Όμως η αιτία δημιουργίας αυτού του iPhone είναι βαθύτερη. Η εταιρεία (PRODUCT) RED χρηματοδοτεί προγράμματα που βοηθούν στην πρόληψη της μετάδοσης του ιού HIV από τις μητέρες στα αγέννητα παιδιά τους. Έτσι, παρέχει σε μητέρες τα σωτήρια ARV φάρμακα σε περιοχές της Αφρικής κάτω από τη Σαχάρα. Η Apple συνεργάστηκε με την οργάνωση (RED) για πάνω από 10 χρόνια και αποτελεί το μεγαλύτερο εταιρικό χορηγό στον κόσμο για τη χρηματοδότηση αυτή, συμβάλλοντας με πάνω από $130 εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθεια.

Επιπλέον, μαζί με την κυκλοφορία του κόκκινου iPhone 7, θα λανσαριστούν και νέα χρώματα για τη θήκη της Apple. Πρόκειται για τις θήκες από σιλικόνη σε γαλάζιο, ανοιχτό γκρι και σκούρο ροζ, καθώς και για δερμάτινες θήκες σε κόκκινο, ανοιχτό γκρι και βαθύ μπλε.

Φωτογραφίες: Renee Neoh

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR